tiistai 9. huhtikuuta 2019

Maaliskuun kosmetiikkaostokset

Maaliskuun saldolle siirtyi tosiaan muutama ostos helmikuulta, joten kuinka huimaavaksi maaliskuun ostokset sitten tulivatkaan?


Petit Vour Beauty Box ihastutti ja kartutti maaliskuussa tullessaan saldoa reilun 18€ verran.


Enkä nähtävästi pysty lainkaan vastustamaan noita ColourPopin "ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin" -tarjouksia vaan tälläkin kertaa tätä tuli hyödynnettyä tuplana. Yhteensä tämä ihastuttava setti tuli maksamaan n. 38,50€.


Hetken mielijohteesta tehdyt hankinnat kustansivat yhteensä hieman alle 57€. Kosmetiikkafriikille ei lainkaan paha summa, vaikka osa siellä ruudun toisella puolella tätäkin summaa varmasti kauhistelee :D

Muutoksia elämässä on jälleen luvassa, joten katsotaan joutuuko kosmetiikkahankintojen suhteen kukkaronnyörejä sitomaan entistä visummin vai tapahtuuko kenties aivan päinvastoin? Tosin mielessä kyllä kummitelee myös oman kosmetiikkavaraston läpikäyminen ennenkuin niitä hankintoja sinne tekee...


Mikä oli maaliskuussa sinun suurin yksittäinen hankintasi?

20 kommenttia:

  1. Minä en edes muista, mitä ostin maaliskuussa. Taisin tilata lapsille vaatteita ja kotiin muutamia juttuja HM homesta. Tytöt saivat uuden maton ja esikoinen laskettelusukset. Itselleni ostin pari neuletakkia. Kosmetiikkapuolelta ainoa ostos taisi olla kuivashampoo.
    Uteliaana jään odottamaan, mitä muutoksia sinulle on tulossa.
    Mukavaa huhtikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulen niitä muutoksia tännekin aikanaan avaamaan tarkemmin :)

      Poista
  2. Mä joudun istumaan käsieni päällä aina kun CP:lla on tuo ale. Onneksi olen viime aikoina pystynyt vastustamaan sitä, mutta nyt oikeasti tarvisin sieltä muutaman tuotteen....seuraavaa tarjousta odotellessa...

    VastaaPoista
  3. No hui että mikä summa.. Eikö nääki vois nykyään kerätä useammalta kuukaudelta samaan kun ei sulla nykyää juurikaan näitä ostoja ole

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään ehkä käydä näitä lävitse kuukausittain vaikka ostoja olisi vain muutama, mutta katsotaan mihin tilanne tässä lähikuukausina kehittyy :)

      Poista
  4. En edes muista mitä ostin maaliskuussa. Luonnonkaunis messuilta ostin jotain ainakin :)

    VastaaPoista
  5. Mä kyllä tykkään lukea nämä kuukausittain :) hyvässä summassa pysyttelit, kohtuullinen kuukausi siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin odotan aina sun ja Sissin postauksia menoista, ikävä tulisi jos jokus kuukausi jäisi väliin :D

      Poista
  6. Ihania juttuja ja eilen rantautui oma Colour Pop tilaus ja varmaan arvaatkin jo mitä tilasin. No Disney Villains kokoelman meikkejä tietty.

    Ihanaa tiistaita Mira. <3

    VastaaPoista
  7. Summahan on melkein sama, kuin kuolaamani aurinkosuojavoide jota en ole edelleenkään tilannut kun sitä ei saa suomeen :-D Mun kuukauden ostoksiin taitaa lukeutua muutamat vartalotuotteet, Huxleyn puhdistusvesi ja Foreon puhdistusaine... Ja ehkä Jolien tilaus ja muutama muu ostos... Ennen tätä kommenttia olin jo kirjoittamassa etten ostanut _mitään_! Perun sanani! Hyviä ostoksia olet tehnyt :-)

    VastaaPoista
  8. Kohtuullisissa summissa olet pysynyt. Itselläni isoin ostos taisi olla aurinkolasit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ois myös hankintalistalla aurinkolasit niin neidille kuin itsellekin :D

      Poista
  9. Oho, aika maltilliset ostokset sinulla! :) Nuo CP:n tuotteet on kyllä tosi mielenkiintoisia, pitäisi itsekin tehdä sinne tilausta jossain välissä.

    VastaaPoista
  10. Ison kosmetiikkaostos viime kuulta taisi olla parin kympin ripsiväri ja oikeastaan senkin olisim voinut jättää ostamatta :D Mutta tässä kuussa ajattelin vielä panostaa uusiin putsareihin ja kasvoveteen!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat