perjantai 5. huhtikuuta 2019

Slurp Coffee

Julkaistu alun perin 31.5.2018

Tiesitkö, että voit tilata yllätyspaketin pienpaahtimokahvia suoraan kotiovellesi? Itse törmäsin tähän konseptiin vastoittain ja pitihän tätä lähteä testaamaan. Kyseessä on Slurp Coffee, joka toimittaa makusi mukaisen kahvitilauksen kotiovellesi. Ennen tilauksen tekemistä vastaat pariin yksinkertaiseen kysymykseen; 
- vaalea, tumma vai vuorotellen molempia
- miten valmistat kahvisi
- haluatko kahvisi papuina vai valmiiksi jauhettuna
- kuinka paljon kahvia kulutat eli kuinka suuren pakkauksen haluat itsellesi (200g/400g/600g/800g/1000g) ja kuinka usein (kahden vai neljän viikon välein)

/sis.mainoslinkkejä/


Itse pidän sekä vaaleasta että tummasta paahdosta, joten valitsin vaihtoehdoksi vuorotellen molempia. Keitän kahvini kahvinkeittimellä ja otin myös kahvin valmiiksi jauhettuna. Yllätyspaketin hinta määräytyy sen mukaan minkä kokoisen pakkauksen ja kuinka usein sen itselleen ottaa, esim. 200g pakkaus kuukauden välein tulisi maksamaan noin 11€.


Ensimmäinen pakettini sisälsi tummapaahtoista kahvia: Holmen Havana, jonka maussa kuvataan olevan suklaata, pähkinää sekä mietoa tupakkaisuutta ja savuisuutta.


Paketin avattuani tunsin aivan mielettömän ihanan kahvin tuoksun <3 Ongelmaksi tosin koin saada tuon kahvipakkauksen auki enkä jaksanut alkaa selvittämään kuinka se olisi pitänyt suorittaa, joten otin sakset avuksi :D


Itse nykyisin juon hieman harvemmin suodatinkahvia, mutta perinteiseen suodatinkahviin nähden tämä oli mielestäni selkeästi pehmeämpää maultaan. Pähkinää, suklaata, tupakkaa tai savua en voi sanoa löytäneeni - nämä tulisivat varmasti paremmin esille mikäli kahvin nauttisi mustana (itse käytän nykyisin kauramaitoa kahvin kanssa, mikä vaikuttaa hieman toki kahvin makuun)..


Konseptina tämä on mielestäni loistava ja ei pelkoa; jos löydät jonkin suosikkikahvin niin näitä pystyy tilaamaan myös suoraan itselleen!


Kahvin lisäksi valikoimista löytyy myös teetä, sieltäkin useammankin mielenkiintoisen maun jo bongasin, joita on ehkä pakko jossain vaiheessa testata. En ole varma tulenko tätä tilausta jatkamaan itse ainakaan nyt kesällä, mutta halusin vinkata teille koska tässähän on vaikka loistava lahjaidea kahvin ystävälle!


Oletko sinä aikaisemmin kuullut Slurp Coffeesta?

22 kommenttia:

 1. Uu heti alko kiinnostaa enemmän kun löytyy myös teetä, kun en juo kahvia! Toi kyllä kuulostaa tekokkaalta! :)
  Kiva kuvitus! 📷

  VastaaPoista
 2. Ihan tuntematon konsepti minulle.Ja täytyy myöntää että tämä vaatii minulta totuttelua!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä hyvälle kahville :)

  VastaaPoista
 4. En ole päässyt kokeilemaan kyseistä kahvia, mutta vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta!


  ♡: karitakoolla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. En ole kuullut. Ostan yleensä kaikki kahvit papuina, koska tuoreena jauhettua kahvia ei voita mikään. Mikään ei vaan maistu samalta kuin oppii sitä juomaan. :D Jauhan vain aina sen keittokerran annoksen kerrallaan. :) Tilaan itseasiassa aika paljonkin netistä kahvia, koska meillä täällä pikkukaupungissa on aivan jäätävän onnettomat kahvivalikoimat marketeissa ja olen hifistelijä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi itsekin hankkia kahvimylly, että voisi papuina ostaa kahvin, ilman sitä pavuista ei hirveästi iloa ole xD

   Poista
 6. Kiva jos saa teetäkin! Pitää ehdottomasti kurkata, kun Amoda Tea ei enää kansainvälisesti toimita.

  Tykkää Mokkamaan valikoimasta, kun on hieman erilaisempia laatuja, mutta niitä perinteisiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mokkamaasta löytyy kyllä loistava valikoima niin teetä, kahvia kuin suklaatakin :)

   Poista
 7. Kivaa kun on alkanut tulemaan tämmöisiä erilaisiakin yllätysbokseja! Meille on nyt pari kuukautta tullut Teepolun Teeklubi-boksi.

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa todella hyvälle konseptille (ja hyvälle kahville ennen kaikkea), joten täytyy tutustua tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin ihastunut tähän tulleeseen kahviin et pohdin pitäskö tuota kyseistä tilata lisää :D

   Poista
 9. Slurp kahvi onkin ihan uus tuote mullekin. Vaikka en kahvia juokaan, voisin ilahduttaa miehen tällaisella ihastuttavalla uutuudella. Kiitos kivasta postauksesta.

  VastaaPoista
 10. En ole aiemmin kuullut. Meillä juodaan tosi vähän kahvia (oikeastana vain vieraat ja kahvia menee muutoin vain mokkapaloihin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin hyvin vaihtelevasti suodatinkahvia tulee kotona tehtyä, lähinnä vieraille tai jos on jotain spesiaalimpaa tarjolla niin tällöin ihan itsellekin :D

   Poista
 11. NO NAM! Tämä olisi toimiva juttu mulle, olisi ihana maistella tollasia erikoisempia kahveja. Harvemmin tulee ostettua muuta kuin perus suodatinkahvia. Meillä on kapselikone, mutta ne on niin lihottavia, ettei oikeen käytetä sitä :D Mielummin juon 10kcal kahvia, kuin 130kcal kapseleita :D

  VastaaPoista
 12. Kiinostava konsepti - kahvia kotiovelle. Kohta pystyy tilaamaan kotiinsa nähtävästi mitä vain. Elämä muuttuu helpoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisaalta valikoiman kasvaessa vaikeaksi kun voi olla hankala päättää mitä haluaa :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat