tiistai 2. huhtikuuta 2019

Kuoriva muna

Käytän vielä ajoittain myös mekaanisia kuorintoja kasvoilla, mutta olen ehdottomasti tässä alkanut pikkuhiljaa siirtyä hellävaraisempiin vaihtoehtoihin ja sellainen on myös tänään esittelyyn pääsevä tuote.

/sis.mainoslinkkejä/


lupaa puhdistaa, kuoria ja kirkastaa kasvojen ihoa.


Kuorintavoide ei sisällä siis tosiaan mekaanisesti kuorivia rakeita vaan on sileän geelimäistä, melko juoksevaa muttei kuitenkaan siinä määrin, että hurahtaisi viemäriin ennen aikojaan.

Tuotetta käytetään hieromalla sitä kasvoilla (välttäen silmänympärysaluetta) muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen tuote huuhdellaan kasvoilta pois.


Mielestäni tämä on varsin samankaltainen tuote kuin esim. pari vuotta sitten esittelemäni V10Plus-sarjan kuorintavoide, mutta siihen nähden tässä on ehdottomasti parempaa hinta sekä pakkaus - tämä kananmuna on vain niin veikeä! :D


Minkälaisia kuorintavoiteita sinä suosit kasvojen iholla?

8 kommenttia:

 1. Käytän vaihtelevasti happoja ja mekaanisia kuorintoja. Mekaanisia paljon harvemmin, mutta ihoni silti kaipaa sitäkin happokuorintojen lisäksi. :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon melko varma siitä, että oon nähnyt tämän (tai vastaavan) jossakin muualla aiemmin. Tää on kyllä vaan niin hauska! Voisi ottaa itsellekin kokeiluun :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä hauska pakkaus :D. Mä käytän sekaisin vähän molempia kuorintoja, riippuen vähän ihon tarpeista.

  VastaaPoista
 4. Todella hauska pakkaus! Käytän todella hellästi kuorivia kuorintoja.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat