maanantai 22. huhtikuuta 2019

TuttiFrutti

Joskus se aurinko paistaa risukasaankin eli satuin olemaan onnekas ja voitin Henna M -blogin arvonnassa ihanan setin itselleni uppo-oudon merkin tuotteita. Kyseessä on puolalaista luonnonkosmetiikkaa; Farmona Tutti Frutti. Tuotteista löytyy useita herkullisia marjojen ja hedelmien tuoksuja, itse sain testiin kolmen tuotteen setin, jossa tuoksuna on kirsikka-herukka.


Tuotesetistä löytyy suihkugeeli, vartalonkuorinta sekä vartalovoi. Ja nämä totta tosiaan tuoksuvat syötävän herkullisille!


Suihkugeeli pesee ihon ihanan vaahdon (ja ennen kaikkea tuoksun! <3) säestämänä.


Vartalovoi on koostumukseltaan juuri sellaista mitä itse rakastan - ja joku mainitsin tuon huumaavan tuoksun? :D


Vartalonkuorinta on mukavan rouheata, ehkä aivan aavistuksen lisää rouheutta joukkoon niin olisi täydellistä, mutta melkoisen lähellä jo ollaan.

Kokonaisuutena aivan upea setti ja voitte vain kuvitella kuinka kutkuttelisi kokeilla myös muita tuoksuja sarjasta - ehkäpä vielä joskus kunhan kaappiani vajuttelen ensin :D


Mikä on sinun lempituoksusi ja/tai mitä tuoksua et voi sietää?

9 kommenttia:

  1. Ihana voitto ja onpa pirteän näköinen sarja. Mukavaa uutta viikkoa Mira. <3

    VastaaPoista
  2. Tutti frutti ja marjaisa kesä :D Mun lempituoksut ovat sellaisia hyvin mietoja ja raikkaita. Tosin vanilja on ainoa vähän sellainen voimakkaampi josta tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaniljan pitää itselläni olla tietynlaista, että se uppoaa - monet ovat liian yltiöimeliä :D (Ruusun tuoksussa vähän sama juttu ettei kaikki ruusuntuoksuiset tuotteet uppoa..)

      Poista
  3. Herkullinen nimi tuotteilla :D Ja luonnonkosmetiikka on aina plussa.

    VastaaPoista
  4. No onpas herkullisen kuuloisia :D. Onnea voitosta, se piristää aina!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat