maanantai 15. huhtikuuta 2019

Daily UV Defence

Vuoden ympäri olisi hyvä muistaa jonkinlainen aurinkosuoja aina auringon pilkahdellessa, mutta viimeistään nyt kevätauringon alkaessa enemmälti näyttäytymään nämä kannattaa kaivella kaapeista esille!

/pr-näyte/


Ella Baché Daily UV Defence SPF50+ (ovh 37,94€/30ml)
on kevyt, öljytön ja mattapinnan jättävä tehokas aurinkosuoja päivittäiseen käyttöön. Sopii hyvin aurinkoherkälle iholle kuten myös iholle, joka on esim. jonkin lääkehoidon vuoksi herkistynyt auringolle. Antaa niin UVA- kuin UVB-suojan. Soveltuu hyvin myös käytettäväksi meikin alla!


Tuote on koostumukseltaan kevyen fluidimaista eikä jätä ainakaan omaa ihoani valkeaksi vaan imeytyy ihon hyvin, tehden näin ihosta täydellisen myös meikkipohjaa varten.


Itse suosin ehdottomasti korkeita suojakertoimia myös ihan täällä Suomessa ja vastoittain muistan jonkin ihotautilääkärin sanoneen suosittavan aivan samaa siitä yksinkertaisesta syystä ettei aurinkovoiteita koskaan tule käytettyä suositusten mukaisia määriä eli näin ollen suojakerroin jää pienemmäksi kuin mitä voide lupaa. Jos sinulla on korkeista suojakertoimista mielikuva valkeaksi jäävästä, tahmeasta ihosta niin se kannattaa ehdottomasti unohtaa! Aurinkosuojavoiteet ovat tälläkin saralla menneet eteenpäin - toki luonnonkosmetiikan puolella fysikaalinen suoja voi käyttäytyä iholla hieman jähmeämmin.


Käytätkö sinä aurinkosuojavoiteita ja jos käytät niin mitä suojakerrointa sinä suosit?

8 kommenttia:

 1. Täytyykin hakea apteekista uudet aurinkorasvat.

  VastaaPoista
 2. Suomessa olen ollut huolettomampi, mutta ulkomailla aina käytössä. Nyt lapsen myötä olen ottanut aurinkorasvat omaankin käyttöön ihan kotimaassakin. Pojalle olen käyttänyt suojakerrointa 50 ja itselle yleensä 30.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en nuorempana aurinkosuojaa käyttänyt, mutta tässä iässä alkaa jo se auringon aiheuttama ikääntyminenkin mietityttää - saati sitten ne vielä pahemmat seuraukset..

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, tämä on itselleni uusi tuote. Voisi kokeilla. :) Käytän nykyään aina 50 suojakerrointa kasvoilla ja vähintään 30 vartalolla. Ei vähennä rusketusta, mutta estää palamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kun en rusketu niin tämä puoli ei itseäni mietitytä, mutta monille joutuu vakuuttelemaan edelleenkin ettei iso suojakerroin estä ruskettumista :D

   Poista
 4. Öljytön ja mattapinnan jättävä aurinkovoide kuulostaa kyllä hyvältä. En tykkää yhtään aurinkorasvoista, kun iho on aina ihan lähmäinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nykyisin on myös paljon ei-lähmäisiä vaihtoehtoja :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat