keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Kehukeskiviikko - Maria Glow

Aloitin pari viikkoa sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Maria Glow -blogin Marian.
"28-vuotias glitteraddikti ja meikkaaja-maskeeraaja.
Blogissa tiivistyy loputon rakkaus kosmetiikkaa ja kauniita asioita kohtaan. Teksteistä löytyy vinkkejä, tuotearvioita, inspiraatiota ja vähän elämän hullutuksiakin. Lähellä sydäntä on erityisesti meikit ja ihonhoitotuotteet, vaikka välillä blogissa kokeillaan myös hiusten laittoa ja kynsien koristelua.
Tervetuloa seuraamaan!
"

Meikkaaja-maskeeraaja tausta näkyy upeissa meikkikuvissa ja itsekinhän olen kertaalleen Marian meikattavaksi päässyt - lopputulos oli upea!

Maria on ollut reissuseuranani useammallakin blogireissulla, toivottavasti myös tulevaisuudessa <3 Järkkäilimme myös yhdessä miitin kohta parisen vuotta sitten - ehkä tämän uusimista voisi jossain vaiheessa harkita uudelleenkin? :)

Maria löytyy Instagramista nimimerkillä @mariaglow1. Haastan Marian mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Marian blogin puolelle.

Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

10 kommenttia:

 1. Itse tein viimevuonna käsityöblogien kuninkaallisista postauksen.
  https://villananna.blogspot.com/2018/11/suomen-kasityoblogien-kuninkaalliset.html

  VastaaPoista
 2. Voi että! <3 Olipa ihana yllätys. Kiitos! Tartun haasteeseen oikein mielelläni! ^_^

  VastaaPoista
 3. Tää on kiva haaste! :) enpä tiennyt tästä Marian blogista enkä edes So-Upista :D

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisen blogin olit linkannut. Etenkin bloggaaja on luvannut puhua meikeistä kansantajuisesti. Sopii minulle : )

  VastaaPoista
 5. Tämä vaikuttaa erittäin kivalta blogihaasteelta. Täytyypä ehkä itsekin lähteä mukaan.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat