keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Kehukeskiviikko: Charming Nails

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Charming Nails -blogin Tainan.
"Charming Nails kauneusblogi on perustettu vuonna 2008. Bloggaaja rakastaa värikkäitä meikkejä, kauniisti kimaltavia kynsilakkoja ja kaikkea kosmetiikkaa.
Blogista löydät kynsilakkoja ja kynsien koristeluja, vinkkejä kynsien hoitoon, kosmetiikan tuotearvosteluja sekä inspiroivia meikkikuvia. Kissat ja koira vilahtavat usein lifestyle postauksissa joissa kerrotaan omasta elämästä. Tervetuloa mukaan!
"

Charming Nails on niitä ensimmäisiä blogeja joita aloin aikanaan seuraamaan ja vaikken blogia alusta lähtien seurannutkaan niin kahlasin kaikki (!) postaukset lävitse :D Tainan blogissa voi ihastella paitsi upeita kynsiä ja meikkejä niin seurailla myös ihania karvavauveleita - toivottavasti joskus heitä pääsisi ihan livenäkin rapsuttelemaan!

Tainan kanssa olemme pari kertaa päässeet tapaamaankin livenä, toivottavasti taas joskus pian uudelleen!

Taina löytyy Instagramista nimimerkillä @tainacharming. Haastan Tainan mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Tainan blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

9 kommenttia:

 1. Ihana idea tämä kehukeskiviikko! Ja oli pakko mennä heti kurkkimaan tätä kyseistä blogia :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos kehuista <3 Tervetuloa kyläilemään ja yritetään ehdottomasti nähdä tässä kesän korvilla <3

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä niin ihana juttu, tämä kehukeskiviikko <3

  VastaaPoista
 4. Tuttu blogi. Kävin seuraamassa Instassa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana idea nostaa toista bloggaajaa. Hyvää huomiota ei saa koskaan liikaa. Meidän "nosta bloggaaja päivässä" -haaste odottelee vielä toteutumistaan.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat