sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Eyenlip

Sain jokunen aika sitten Beautykosta testiin Suomeen juuri lanseeratusta Eyenlip-sarjasta muutamia tuotteita. Ensin muutama sana itse sarjasta; kyseessä on Beautynetkorean oma uusi sarja (itsehän olen ko.verkkokaupasta aikanaan kosmetiikkaa tilaillutkin!), joka on laadukas mutta edullinen.

Testipakettini sisälsi rakastamiani kangasnaamioita sekä kasvovoiteen.

/pr-näyte/


Kangasnaamioita löytyy useampaa eri vaihtoehtoa ja voit hankkia näitä joko yksittäin 1,60€ kappalehintaan tai 10kpl-settinä, jolloin hintaa yhdelle naamiolle jää vain 1,49€. Kangasnaamiot levittyvät hyvin kasvoille ja pysyivät myös itselläni ongelmitta aloillaan.

Jos et ole kangasnaamioita testaillut niin viimeistäänkin nyt kannattaa hankkia jokunen testiin!


Salmon Oil Gel Cream (ovh 19,90€/45ml) soveltuu hyvin rasvoittuvalle iholle geelimäisen koostumuksensa vuoksi. Tehoaineena on nimestäkin löytyvä lohiöljy, joka hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

Lohiöljyä ei kannata ainakaan tässä tuotteessa karsastaa, koska tuote ei tosiaankaan tuoksu kalalle :D Tässä on parfyyminen tuoksu, joka ainakin omaan nenääni on miellyttävä ja katoaa hyvin nopeasti levityksen jälkeen.


Geelimäinen koostumus tuntuu kosteuttavalta ja imeytyy ihoon hyvin sopien näin ollen loistavasti meikin alla käytettäväksi. Olen tätä käyttänyt myös yövoiteena lisäten alle kasvoöljyn.

Kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus K-Beautyn puolelta, tulen sarjaan varmasti vielä uudemmankin kerran palaamaan!


Oletko sinä kuullut tai jopa jo testannut ko.sarjan tuotteita?

12 kommenttia:

 1. Itseasiassaa tilasin eilen noita kangasnaamioita sekä putsarin. Hinnat on melko edulliset ja valikoima hyvä! Lohiöljystä tulee mieleen koiran lohipullat ja -öljy...silti piti tilata se lohiöljy -naamio ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuossa ei tosiaan se lohiöljy millään tapaa tuoksu :D

   Poista
 2. Kangasnaamiot on alkaneet kiinnostaa entistä enemmän tässä kun näitä juttuja lukee :)

  VastaaPoista
 3. Toi nimi kuullostaa kyllä todella pelottavalta ihmisille, joka ei voi sietää meren tai kalan hajua. Mut on kyllä ensimmäinen kerta kun kuulen lohiöljystä kosmetiikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää etten itsekään ole aikaisemmin tainnut törmätä :D Mutta kuten mainitsin niin minkäänlaista merellistä hajua näissä ei tosiaankaan ole xD

   Poista
 4. Myönnän, että edelleen lohiöljy ja etanaseerumit jäävät omalta osalta käyttämättä vaikka ei pitäisi. Mutta kun pihakin on täynnä etanoita tiettyyn aikaan vuodesta, niin se ajatus riittää, etten vaan pysty. Lohikin tuntuu oudolta ajatukselta kasvoille, mutta syönhän omegaa jne, joten miksipä ei ja kun omega tekee niin hyvää sisäisesti, niin miksipä ei myös ulkoisesti. :)

  Ihanaa sunnuntaita Mira. <3

  VastaaPoista
 5. Eipä ole tuttuja tuotteita, mutta kuulostavat mielenkiintoisilta. :) Lohiöljy kuulostaa terveelliseltä, kunhan ei tuoksu tuotteessa, niin miksipä ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mukana olisi lohen tuoksua niin voisi karkoittaa 99,9% porukasta :D

   Poista
 6. Molemmat tuotteet kuulostaa todella hyvälle! Oon etenkin kangasnaamioiden suurkuluttaja, joten pitää harkita näitä ostavansa seuraavaksi.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat