keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Meikkimunat vol III

Innostuin nyt vielä hankkimaan neljännenkin ehkä vielä meikkimunian joukkoon laskettavan, joten jatketaanpa tätä aloitettua vertailua :D Ensimmäisessä osassa mukana olivat siis BeautyBlender sekä BeautyBayn meikkimuna, toiseen osaan mukaan tuli Dermosilin meikkimuna ja mikäs sitten olisi tällä kertaa vuorossaan;
(Omani olen tilannut iHerbin kautta, mutta teille ketkä ette välitä ulkomailta tilata; linkki vie suomalaisen Pretty.fi -verkkokaupan sivustolle.)
Ensi alkuun tuolta Pretty.fi-sivustolta lainattu esittelyteksti ko.meikkimunasta:
"Monikäyttöinen 3-in-1 meikkisieni jolla toteutat viimeistellyn meikkipohjan. Pyöristetyt sivut on tarkoitettu kasvojen laajempien ihoalueiden käsittelyyn, sienen tarkka kärki ihon pienten epätäydellisyyksien peittämiseen. Meikkisienen litteä reuna sopii silmänympärysten ja nenänpielien käsittelemiseen. Sieni sopii käytettäväksi sekä kosteana että kuivana. Käytä nestemäisten tuotteiden kanssa kosteana ja puuteri/jauhemaisten tuotteiden kanssa kuivana. Sienellä voit levittää meikkivoidetta, peiteväriä, poskipunaa, puuteria... Sienen mitat, pituus noin 6,5 sm, leveys noin 4 cm, paksuus noin 3 cm. Meikkisieni on lateksiton."


Kaikissa kuvissa järjestys sama eli vasemmalta lähtien;
Dermosil, BeautyBlender, BeautyBay sekä Real Techniques.


Kooltaanhan nämä ovat kuivana melko samankokoisia; Real Techniquesin meikkimunassa muodon puolesta hieman enemmän "pituutta" eli siinä tosiaan pohja onkin viistottu eikä pyöreä kuten muissa meikkimunissa.


 Napakkuuden suhteen olinkin jo järjestellyt edellisissä postauksissa meikkimunat siihen järjestykseen, että Beautybayn versio on napakin ja BeautyBlender on "huokoisin", Dermosilin meikkimunan ollessa näiden välimaastosta. Mihin Real Techniques sitten sijoittuu tällä saralla; BeautyBlenderin jälkeen eli ei ole niin napakan tuntuinen kuin Beautybayn tai Dermosilin meikkimunat.


Kokoeroa on hankala tuoda esille kuiva vs kostea. Kaikki nämä siis turpoavat jonkin verran kostuessaan, näin myös Real Techniques. Itse käytän meikkimunia vain kosteana joten kuivakäytöstä en osaa lähteä kommentoimaan (vaikka se käsittääkseni kaikilla näistä onnistuu), mutta kosteana nämä kaikki ovat omalla kohdalla varsin toimivia. Viime aikoina tosian Real Techniques on jäänyt eniten käyttöön, miksi? Koska tuo vinosti leikattu leikkauspinta tuntuukin aika kätevältä meikkivoidetta levittäessä!

Eli jos minun nyt pitäisi yksi valita niin ehkä tuon oranssin puoleen kuitenkin kääntyisin :) Mutta kuten kosmetiikassa yleensä muutenkin, myös tämän suhteen ei auta kuin itse testata ja kokeilla mikä tuntuu omassa käytössä parhaimmalle - kaikki näistä ovat omalla kohdalla tosiaan toimivia ja jäävät kyllä omaan käyttööni. :)


Onko Real Techniquesin "meikkimuna" sinulle tuttu ja/tai olisiko sinulla joku muu kuin mitä olen tässä esitellyt jonka nostaisit huippu tapaukseksi? :)

 
 

4 kommenttia:

 1. Ei oo tuttu, mutta mulla on tällä hetkellä testattavana Nucoden meikkimuna, jossa on tollainen viistottu pää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti googletella, että mistä on kyse kun en aiemmin ko.merkkiin törmännyt :D Mielenkiinnolla odotan sinun postaustasi tuotteesta :)

   Poista
 2. Ei ole tuttu. Kiinnostava on kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim. Pretty.fi tai iHerb ovat paikkoja mistä saa tilailtua halutessaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat