perjantai 23. lokakuuta 2015

Dermosil Jalkaseerumi

Pyrin pitämään myös niistä helposti unohdetuista jaloista huolta; ihan päivittäin ei tule rasvailtua, mutta sen muutaman kerran viikossa sentään - hieman tsempattavaa siinä siis olisi. Mutta siis olen myös jalkojen hoitotuotteista kiinnostunut ja aina pitää kaikkea uutta ja erilaista kokeilla; ehkäpä tätä Dermosil Jalkaseerumi myös hyvin tähän kategoriaan sopii!? :)


Ensialkuun taas tuoteinfoa suoraan sivuilta lainattuna:
"Dermosil Jalkaseerumi on ylellinen ja kosteuttava tuote, joka miedosti kuorivien ainesosien ansiosta auttaa ihoa pysymään pehmeänä pidempään.

Jalkaseerumi kosteuttaa tehokkaasti jalkojen ihoa, sillä se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Se sisältää myös mietoja, kemiallisesti kuorivia ainesosia, mutta voiteen koostumus on pehmeä ja sileä. Raikkaan sitruunaiselta tuoksuva Jalkaseerumi imeytyy nopeasti, eikä tahmaa.

Levitä Jalkaseerumia juuri pestyille ja kuivatuille jaloille, jolloin se imeytyy tehokkaasti. Seerumi on oivallinen kosteuttaja myös Kuorintasukkien käytön jälkeen.

Tuote on miedosti hajustettu ja se on pakattu 75 millilitran tuubiin."


Kuten nimi antaakin jo olettaa niin kyseessä ei tosiaan ole mikään kovin rasvainen tökötti. Melko juoksevasta koostumuksesta huolimatta olen kosteutustehoihin varsin tyytyväinen. Tuote imeytyy hyvin, ei tunnu tahmaiselta ja kosteuttaa. Tuoksu on myös hyvin kevyt, joten uskoihin sopivan myös teille ketkä ette varsinkaan voimakkaista tuoksuista välitä (mitä monesti varsinkin jalkavoiteissa on).

Jos jalkasi ovat todella huonossa kunnossa ja superkuivat niin mikään tuote ei ihmeitä saa aikaan; ensin kovettumat pitää hoitaa pois (esim. kosmetologilla/jalkahoitajalla) ja sitten aloittaa tehohoito. Jalkojen hoidossa kuten missä tahansa muussakin jatkuva kotihoito on kaiken A ja O.

Suosittelen kokeilemaan tätä mikäli etsit kevyttä, mutta kosteuttavaa jalkavoidetta. Tuosta kuorivasta ominaisuudesta en osaa mitään mennä sanomaan, koska en voi sanoa mitään sellaista huomanneeni (ja se muutoinkin on varmasti niin mietona ettei sitä oikein edes voi huomata..?). 


Kuinka sinä hoidat jalkojasi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat