maanantai 12. lokakuuta 2015

Dabba -kukkaisvesi

Mistäpä muualtakaan kuin blogista jossain vaiheessa kesää lueskelin Dabba -kukkaisvesistä ja innostuin niin kovin, että pakko oli tilata itsellekin kokeiluun; varsinkin kun hyvään saumaan sattui Biodellyssä olemaan ko.tuotteet tarjouksessa. Matkapakkaukset ovat aina käteviä kun haluaa testata tuotteita ja näinpä itse nimenomaan matkapakkauksen nappasin tilaukseeni mukaan. Valittavana oli kaksi eri vaihtoehtoa; Power from the meadow sekä Power from the forest - joista jälkimmäistä ei Biodellystä valitettavasti tällä hetkellä löydy ja se oli nimenomaan se jonka itselleni tilasin, tainnut joku muukin ko.pakkauksesta innostua!? :DMolemmat pakkaukset tosiaan sisältävät 3x 50ml kukkaisvettä. Power from the meadow sisältää piparminttu-, siankärsämö- ja mesiangervo -kukkaisvedet ja tuo tilaamani Power from the forest kanerva-, koivunlehti- ja villivadelmanlehti -kukkaisvedet. Molemmat pakkaukset kuullostivat todella houkutteleville, mutta jotenkin tuo metsäpakkaus kuitenkin kuullosti enemmän itselleni sopivalta.Näitähän löytyy myös 100ml koossa myytävänä ja poiminkin nyt niiden tuoteselosteista kuvaukset noista metsäpakkauksessa tulleista kukkaisvesistä:

"Kanerva-kukkaisvesi puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Kanervan antioksidantit auttavat ihoa uusiutumaan ja suojaamaan ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Ihosta tulee kaunis ja hehkuva. Kanerva-kukkaisvesi supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Käytä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen tai aina tarvittaessa."

"Koivunlehti-kukkaisvesi puhdistaa, virkistää ja virkistää ihoa. Koivu auttaa ihoa saamaan takaisin sen luonnollisen tasapainon ja ph-tason. Koivunlehdessä on ihoa supistavia ja tulehdusta estäviä ominaisuuksia, jotka edistävät ihon uudistamisprosessia. Koivunlehti-kukkaisvesi sopii myös erinomaisesti hiusten- ja päänahan hoitoon tai käytettäväksi parranajon jälkeen. Käyttö: Suihkuta kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Voit myös käyttää pumpulia. Parantaaksesi kukkaisveden tehoa, suosittelemme käyttämään kukkaisvettä iholle pitkin päivää."

"Vadelmanlehti-kukkaisvesi rauhoittaa, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja terveen. Villivadelman lehdillä on ihohuokosia supistava vaikutus . Vadelmanlehti-kukkaisvesi tasapainottaa talineritystä ja sen sisältämät antioksidantit auttavat ihoa uudistumaan tehden siitä pehmeämmän, silemmän ja hehkuvan. Käyttö: Suihkuta kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Voit myös käyttää pumpulia. Parantaaksesi kukkaisveden tehoa, suosittelemme käyttämään kukkaisvettä iholle pitkin päivää."

 Olen kukkaisvettä käyttänyt aamuisin ja iltaisin - jälkimmäistä lähinnä kun olen muistanut, mutta aamuissa on ollut ihan vakiona käytössä ja täytyy sanoa, että näinköhän sitä enää ilman osaa olla!? (tätä kirjoittaessani tuli vasta mieleen; miksen yhtä kappaletta ota tuonne suihkun puolelle/toiseen wc:hen, että muistaisin sen aina suihkun jälkeen suihkia kasvoilleni!? No parempi hoksata asioita myöhään kuin ei milloinkaan :D) Ihanan raikastavan tunteen tuova ja noh paria finniä lukuunottamatta (hormonihirmuja mahdollisesti!?) ihoni on tuntunut olleen aiempaakin paremmassa kunnossa - jotenkin tasapainoisempi. Kunhan nämä olen kaikki käyttänyt niin voinee hyvinkin olla, että tuon toisenkin matkapakkauksen tilaan, että pääsen loputkin kukkaisvedet testaamaan. :)


Oletko sinä käyttänyt Dabban tai jonkin muun merkin kukkaisvesiä?

6 kommenttia:

 1. Nämähän kuulostaa mielenkiintoisilta. Ehkä munkin pitää tommoinen testerisetti hommata itselleni :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa mielenkiintoisilta nämä.

  VastaaPoista
 3. Rakastan tuota vadelmanlehteä ja kanervaa. Varsinkin kanervasta tulee hirveän kotoinen olo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanervaa olen vasta pari kertaa suihkaissut, koivunlehti alkaa olla kohta jo lopuillaan ja vadelmaakin olen enemmälti kerennyt käyttää (kun sen vihdoinkin sinne suihkun jälkeen käytettäväksi tajusin ottaa! :D).

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat