lauantai 17. lokakuuta 2015

L'Occitane Shea Butter Foot Cream

L'Occitanen tuotteista itselläni ei ole paria näytettä enempää kokemusta, mutta paaaaljon kehuja olen kuullut ja ehdottomasti enemmän haluaisin tuotteita päästä testaamaan. Näinpä sitten kun sain tilaisuuden saada jalkavoide hieman edukkaampaan hintaan kokeiluuni niin minähän toki innosta hihkuen otin tilaisuuden vastaan :D Kyseessä on siis L'Occitane She Butter Foot Cream.


Lainaan jälleen tuoteinfon suoraan tuolta sivuilta:
"Resepti jalkojen hyvinvointiin. Sisältää kosteuttavaa sheavoita, antiseptista ja rauhoittavaa laventelin eteeristä öljyä sekä tulehduksia estävää arnikin uutetta sekä hieman minttua joka viilentää jalkoja."

Hintaa jalkavoiteella on tällä hetkellä 24€/150ml, ja saa siis tilattua tuolta netistä tai ostettua myymälästä Helsingistä.

Itse olin aiemmin kuullut tästä kehuja ja näinpä odotuksetkin olivat voidetta korkatessa korkealla :D


Ensinnäkin koostumuksesta; se ei ole sellaista jankkia kuin syystä tai toisesta kuvittelin. On siis voidemainen ja helposti imeytyvä koostumus. Tuoksu tässä on varsin yrttinen - itse kun tätä olohuoneessa jalkoihin levittelin niin mies alkoi ilmaa nuuskattaa, että mikä täällä tuoksuu/haisee :D Ehkä se kuitenkin tuohon ensimmäiseen kategoriaan meni, koska ei nenäänsä pahasti nyrpistellyt kun tuoksutti voidetta lähempääkin :D Tuoksussa siis omaan nenääni ainakin aika voimakkaasti tulee laventelin tuoksu - mikä ei ainakaan jalkavoiteessa itseäni missään määrin häiritse. (Itse tykkään, että jalkavoiteissa onkin jopa melko voimakaskin yrttinen tms. tuoksu :D)


Onko tämä kyseinen tuote sinulle tuttu tai oletko muutoin L'Occitaneen tutustunut? Tuotesuosituksia otetaan aina vastaan ilolla ;) 


P.s. Tänään ollaan piiiitkä päivä messuilemassa, instagram-tilin juuri avasin; katsotaan osaanko sitä käyttää ja muistanko sinne kuvia käydä päivittämässä -kannattaa tsekata :)

2 kommenttia:

  1. Oon käyttänyt L`Occitanelta pääasiassa vartalo- ja suihkutuotteita ja käsivoidetta, tää jalkavoide on tuntematon itselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas muuten L'Occitanet ovat jääneet vähälle kokeilulle - pitäisi tässä joskus yrittää saada tilausta aikaiseksi sinne suuntaan. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat