torstai 29. lokakuuta 2015

Lush - Cup O'coffee

Lushin kasvonaamioista olen paljon kuullut ja lukenut, mutta vasta nyt sain aikaiseksi ensimmäisen sellaisen itselleni hankittua. Valinnan varaa on paljon ja pohdin jonkin tovin ennenkuin päätin mihin päädyn: Cup O'coffee.


Ensinnäkin tuotekuvaus lainattuna suoraan Lushin sivuilta:
"Jos rakastat juoda kahvisi mustana ja vahvana, kokeile ihmeessä tätä ihanan virkistävää kahvinaamiota! Naamio tuoksuu tuoreelta, vastajauhetulta kahvilta. Tuoksuun oman lisänsä antavat paahdettu kookos, vetivert ja korianteriöljyt. Tämä naamio koukuttaa melkein samaan tapaan kuin kahvikin. Anna vaikuttaa kahvihetken verran (10-15min) ja huuhtele lämpimällä vedellä ja sinä & ihosi olette valmiina uuteen haastavaan päivään."

 Itse kylläkin juon kahvini ihan maidon kanssa, mutta tuore, vastajauhettu kahvi tuoksuu aivan vastustamattomalta <3 Niin ja en myöskään yleensä harrasta kasvojen perusteellisempaan hoitoa aamuisin vaan kyllä ne iltaan jää - onneksi tämä ei kuitenkaan illallakaan tehtynä vaikuttanut yöuniini :D


Aineosaluettelo myös Lushin sivuilta lainattuna:
"kahviuute (Coffea arabica), vesi (aqua), talkki, kaoliinisavi, luomuagave-siirappi (Agave tequilana), glyseroli, hajuste (parfum), vetivert-öljy (Vetiveria zizanoides), reilun kaupan vanilja absolute (Vanilla planifolia), paahdettu kaakaouute (Theobroma cacao), korianterinsiemenöljy (Coriandrum sativum), bentoniittisavi (hektoriitti), kofeiinijauhe (Caffeine), *coumarin, *limonene, *linalool
Tuote on vegaaninen.
* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet"

Tuote on hieman "rouhean" tuntuinen, mutta ei kuitenkaan esim. liian voimakkaasti kuorivan tuntuinen. Oikein miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan, selkeästi myös kahvin tuoksun tästä tunnistan. :)

Tässä myös säilyvyyttä taitaa olla enemmän kuin monissa Lushin tuorekasvonaamioissa; säilyvyyttä valmistuksesta viimeiseen käyttöpäivään on 4kk.

Kenelle suosittelisin; teille ketkä rakastatte kahvin tuoksua eikä ihonne ole ihan se kaikista herkin - hieman kuorivuutta kun tässä naamiossa kuitenkin on. Niin ja tätähän voi vartalollakin käyttää, pitää katsoa raaskinko vartalolle lotrata vai käytänkö vain kasvoille. :)


Ovatko Lushin naamiot sinulle tuttuja? Mitä sieltä suosittelisit kokeiluun? :)

5 kommenttia:

 1. Tämän meinaan ostaa ensi viikolla kun pääsen käymään liikkeessä :)
  Ilman kahvia ei ole elämää :D

  VastaaPoista
 2. Tää on jotain taivaallista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan heräskö tästä kipinä et pitäs päästä muitakin Lushin naamioita testailemaan! :D

   Poista
 3. Tää on kyllä mielenkiintoinen. T: kahvin killittäjä

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat