tiistai 6. lokakuuta 2015

Avon Nutra Effects Radiance -päivävoide



Tuolla Avonin sivuilla tuo sana "sävyttävä"-sana johti itseäni harhaan ja pohdin, että löysinkö sivuilta oikean voiteen, mutta uskoisin kuitenkin osuneeni oikeaan!? Eli napataanpa ensialkuun tuo esittelyteksti tuolta sivuilta, minkälaisesta voiteesta on kyse:

"Radiance -päivävoide tekee ihosta terveenä hohtavan. SPF 20. Sopii kaikille ihotyypeille.
• tekee ihosta terveenä hehkuvan
• tasoittaa ihonsävyä
• tekee ihosta eloisan näköisen
• kosteuttaa ihoa
Näin se toimii:
Active Seeds -yhdistelmä ja kolibrikukan siemenet energisoivat ihoa ja tehostavat sen uusiutumista. Kolibrikukan siemenet tasoittavat ihonsävyä, tehden ihosta kuulaan ja terveenä hehkuvan. Koostumus tekee ihosta eloisan näköisen. Ei-komedogeeninen. Hypoallergeeninen. Allergiatestattu. Dermatologisesti ja kliinisesti testattu. Parabeeniton. Sopii myös herkälle iholle. SPF 20.
Käyttö:
Levitä aamuisin puhdistetulle, kuivalle kasvojen ja kaulan iholle."



Tämä siis ei tosiaan mitään väripigmenttiä sisällä, mutta kyllähän muunkinlaiset voiteet hieman ihonsävyä pystyvät hoitavuutensa avulla korjaamaan. Itse en kyllä tämän kohdalla mitään erityistä huomannut, mutta toisaalta ihoni on hyvässä kunnossa ja ainakin suhteellisen tasavärinenkin. Tämän kohdalla ei ihotyypistä mitään suositusta ollut, mutta voide on varsin voidemaista enkä esim. itse voisi kuvitella sekaihollani heti perään meikintekoa (onnistuu kyllä kun on muutaman tunnin kerennyt ihoon rauhassa imeytyä..) eli on ehkä aavistuksen kuivemmalle iholle optimaalisin. Ihan siis ok voide, mutta ei nyt kyllä minussa mitään erikoisempia tunteita herättänyt - en itse ehkä ihan näin voidemaisten ystävä ole päiväkäytössä.

Hintaa tällä on normaalist 12€/50ml, mutta on nyt tarjouksessa 6,95€ hintaan.


Avonin tuotteet saatu blogiyhteistyönä - mielipiteet bloggaajan omia. :)



2 kommenttia:

  1. Mie en oikein tykästynyt myöskään näihin voiteisiin. Liputan geelimäisten puolesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yöksi itse tykkään täyteläisemmästä voiteesta, mutta päivällä pitää kyllä kevyempi voide (tai mieluummin itsellänikin se geeli..) olla meikin alle..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat