maanantai 5. lokakuuta 2015

Lip Monthly September

Ensinnäkin, mikä on Lip Monthly? Lyhyesti sanottuna kuukausittain tuleva yllätyskauneusboxi, joka sisältää huulituotteita. Käsittääkseni kyseessä on USA:ssa sijaitseva yritys - hinnat ovat siis dollareina. Postikulut tänne pohjalaan kustantavat $8 eli tämän hetkisellä kurssilla noin 7,20€. Ensimmäisen boxin saa yleensä tarjoushintaan - nämä kannattaa siis tsekata mikäli mielit tilaajaksi. Voit ottaa joko kuukausittain jatkuvan $12,95/kk (noin 11,60€/kk + postikulut!) tai valittavana on myös tilaukset pidemmälle jaksolle: $51,80/4kk (noin 46,40€ + postikulut) tai $155,95/12kk (noin 139,75€ + postikulut).

Tilasin itse ensialkuun yhden kuukauden boxin tarjoushintaan $5, postikuluineen luottokortilta oli veloitettu 11,35€. Mitä syyskuun boxini sitten sisälsi?


Neljä tuotetta + meikkipussin. Kiva, että tuossa mukana tulee tuo kortti, josta löytyy mukana tulleiden tuotteiden arvot. Noista neljästä kolme oli täysikokoisia ja yksi näytekokoinen.


Tuotteista kolme oli huulituotteita (myös se yksi näytekokoinen) sekä lisäksi yksi highlighter pen. Boxeissa siis aina tosiaan löytyy yksi tuote, joka ei ole huulille.

Be a Bombshell Crayon Shameless (ovh 14,34€)
Sävy näyttää melko tummalta, mutta mielelläni kyllä kokeilen - jospa sitä oppisi hieman näyttävämpääkin huulimeikkiä joskus käyttämään? :)

Jing Ai Velvet Crayon Pink A Boo (ovh 19,71€)
Tämä näyttää todella mukavan sävyiseltä!

Noyah Gloss Summertime Peach (ovh 14,34€/5,6ml, mukana 1,7ml näyte)
Tämä on tuo näytekokoinen tuote, kyseessä siis tosiaan huulikiilto.  Miellyttävän tuntuinen ja melko luonnollisen värinen huulilla. Tästä ei kylläkään kovin pitkäksi aikaa käyttöön riitä :D

Jelly Pong Pong Highlighting Pen Vanilla (ovh 16,08€)
Valitettavasti näyttäisi väärän sävyiseltä minulle :/


Swatchauksessa sävyt samassa järjestyksessä kuin tuossa yllä lyhyessä esittelyssä.

Kyseessä tosiaan oli ihka ensimmäinen Lip Monthlyni ja pohdiskelen tässä kovasti tilaisinko jatkossakin.. Saattaa olla, että sorrun tilaamaan :D Huulilla jatkuvasti vähintäänkin huulirasvaa on, mutta pyrkimyksenä olisi "aikuistua" ja opetella ihan huulipunankin käyttöä - jospa tämä sysäisi entistä enemmän sille suunnalle? :)

Täälläkin vaikuttaisi olevan samantyylinen suositussysteemi kuin parissa muussakin paikassa eli jos kiinnostuit Lip Monthlystä ja haluat minulle Reward Pointseja niin klikkaa itsesi tätä kautta tilaamaan:
LIPLOVER -koodilla saat tuolla $5 hinnalla ensimmäisen boxin.
1STFREE -koodilla yhden boxin veloituksetta kun otat 4kk tilausjakson.
2FREE -koodilla kaksi boxia veloituksetta kun tilaat 12kk jakson verran.
(tuolla ylhäällä oleva linkki on ilman tätä suosituskoodia eli jos haluat tilailla ilman, että minulle tulee rewardseja niin käy klikkaamassa itsesi sitä kautta sivustolle.)


Oletko törmännyt ko.kauneusboxiin aiemmin tai innostutko nyt tilailemaan sen itsellesi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat