sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Yoogaia

Ensi alkuun; Yoogaia, mikä oikein on kyseessä:

lähde: https://fi.yoogaia.com/

Yoogaia on Suomessa kehitetty netin kautta toimiva palvelumuoto, jonka kautta voit harrastaa itsellesi sopivaan aikaan omassa kodissasi (tai reissun päällä tai mihin nyt ylipäätään internetin saat käyttöösi..) joogaa, pilatesta, syvävenyttely ym. Livetunneille osallistuessa voit itse päättää kytketkö web camin päälle vaiko et. Jos laitat kameran päälle niin tällöin vain ohjaaja näkee sinut ja voi antaa yksilöllisiä ohjeistuksia liikkeiden suhteen. Jos et pääse livetunneilla osallistumaan niin myös tallenteista löytyy runsain mitoin valinnan varaa. Palvelu toimii tällä hetkellä suomeksi, englanniksi ja saksaksi. Palveluun pääset tarkemmin tutustumaan tästä ja kannattaa ehdottomasti lukaista myös useimmin kysytyt kysymykset. Kuukausimaksu on 19,99€, lisäksi on valittavana 3kk jäsenyys hintaan 14,99€/kk tai 12kk jäsenyys hintaan 9,99€/kk. 

lähde: http://www.mynewsdesk.com/yoogaia/images/furry-friend-yoga-2-474678
Itse kuulin palvelusta ystävältäni, joka harrastaa joogaa ja tiesi, että minäkin olisin innostunut joogailun aloittamisesta. Sain upean tarjouksen tutustua palveluun kuukauden ajan ja tähän toki innosta hihkuen lähdin mukaan.

lähde: http://www.mynewsdesk.com/yoogaia/images/yoogaia-summer-450674

Taustaa minulla on joogailusta peräti yhden viikonloppukurssin verran - eli ei juurikaan, mutta kun aloittaa helpoimman tason tunneilta niin pääsee mielestäni hyvin kärryille liikkeistä. Ja tämän hetkisestä liikunnallisesta puolestakin voisin sen verran mainita, että ennen Yoogaiaa se rajoittui työmatkapyöräilyyn eli terveyden kannalta kohtuullisessa määrin, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Lisäksi lihaskuntoni on sanalla sanoen surkea!

Tiedättekö sen tilanteen kun innostuen uutta urheiluharrastusta aloitatte ja melko pian aloittamisen jälkeen iskee tietenkin tauti päälle!? No näinhän minullakin kävi. Kerkesin ehkä noin 1,5 viikon ajan testailla palvelua (lähinnä tallenteita kun nuo livetunnit ei omiin aikatauluihin osuneet) ja sitten iske se flunssa päälle - veti voimat totaalisesti ja tukkoisuutta kesti sitten kaikkinensa sen parin viikon verran ja se nyt toki tästä testijaksosta verotti aimo annoksen :/ Lisäksi huonosti samaan saumaan sattui niin paljon kaikkia menoja etten vain yksinkertaisesti parannuttuani aikaa joogailulle tai yhtään millekään muullekaan löytänyt - toki tässä on peiliin katsomisen paikka ja aina sen 15min olisi jostain saanut nipistettyä, mutta.. no mitäpä tässä selittelemään, se vain sitten kaikessa kiireessä jäi. :(

lähde: http://www.mynewsdesk.com/yoogaia/images/yoogaia-450676

Kuten kaikessa liikunnassa (ainakin omalla kohdalla) niin tässäkin on tietysti se ongelma, että pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa! Kuitenkin mikäli rauhallista tilaa on kotosalla niin koen tämän huomattavasti helpommaksi keinoksi liikkua; ei tarvitse tuijottaa kelloa vaan voit aloittaa liikkumisen silloin kun se itsellesi sopii - paitsi tietysti noiden livetuntien osalta mikäli haluat ohjausta ohjaajalta. Lisäksi tuolta löytyy varsin monipuolinen valikoima liikuntaa aivan kaiken tasoisille liikkujille, nimensä mukaisesti ei siis tosiaankaan sisällä vain joogaa! Suosittelenko: No ihan ehdottomasti! Jokaisen tulisi vähintäänkin tuon testijakson verran kokeilla onko tuo oma juttu ja harkita sitten jatkaako vaiko eikö.

Ja iloisia uutisia kaikille lukijoilleni; saatte koodilla BLINGERSHIMMER 14vrk kokeilujakson käyttöönne!! Koodi on voimassa vuoden 2015 loppuun saakka. Nyt vaan testailemaan ja tulkaa vaikka sitten kertomaan kokemuksianne tänne! :)

Aionko sitten itse jatkaa tämän parissa? Kyllä aion. Se ei auta kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä suunnitelma kuntoilun suhteen mitä noudattaa - muuta vaihtoehtoa ei omalla kohdallani ole.

lähde: http://www.mynewsdesk.com/yoogaia/images/yoogaia-400303

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat