perjantai 30. lokakuuta 2015

Zoya - Tao & "kynsitaiteilut"

Nyt syksyllä ostamistani Zoyan lakoista Tao pääsi näiden "kynsitaiteilujeni" pohjaksi.

Zoya Tao
Tao on julkaistu syksyn 2011 "Smoke and Mirrors" -kokoelmassa kuuluen jälkimmäiseen luokkaan. Todella kaunis harmaa lakka!

Tämän päälle tosiaan jostain sain ajatukseksi kokeilla nyt vihdoinkin niitä leimauksia.


Lopputuloksessa on vielä himpun verran petrattavaa mutta hei, tämä oli ensimmäinen kerta kun ihan kunnolla leimauksia harjoittelin - tätä ennen olen kerran vain yhden leimauksen kynnelleni tehnyt kokeilumielessä eli se mielessä pitäen olen kyllä lopputulokseen oikein tyytyväinen!


Pohjalla oli tosiaan Zoyan Tao, jonka alla vielä kuvassa näkyvä Trindin kynnenvahvistaja. Leimauksen tein OPI:n I Vant To Be A-Lone Star ja leimauslaatta on kai Born Pretty -laatta? (Olen tuon joskus käytettynä ostanut siksi näin epävarma vastaus tuosta..) Leimausvälineet (Konad) olen jo joskus kauan sitten ostanut Cesarsshopista. Kynsilakanpoistoaineena toimi mallikkaasti jo aiemmin ylistämäni Nailfix kynsilakanpoistoaine vihreä omena (joka myöskin on ostettu Cesarsshopista) ja leimausten päälle (kuivumisen jälkeen) laitoin Isadoran Gel Top Coatin.

Jotenkin koin seuraavana päivänä, että kaipasin kynsiini vielä jotain joten:


Lisää säkenöintiä toin Picture Polish Holiday -kynsilakalla. Näissä kynsissä sitten viihdyinkin jonkin tovin. :)


Kuinka usein sinä jaksat koristella kynsiäsi? :)

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat