perjantai 9. lokakuuta 2015

Roosa nauha

Jälleen nämä Roosat nauhat oheistuotteineen ovat tulleet enemmän esille ja ovat varmasti jokaiselle tuttuja, mutta pieni kertaus ei tee koskaan pahaa:

Roosa nauha on maailmanlaajuinen symboli rintasyövän vastaiselle taistelulle. Tämän vuoden Roosa nauha -keräys (joka kantaa nimeä Käsi sydämellä) on 13. keräys Suomessa. Rintasyöpään sairastuu vajaa 5000 naista vuosittain - joten sanoisin, että aikalailla jokainen tuntee ihmisen, jonka elämää rintasyöpä on koskettanut. Tämän vuoden nauhan on suunnitellut muotisuunnittelija Katri Niskanen.


Kädet nauhassa symboloivat auttamista ja välittämistä.


Voit osallistua keräykseen esim. ostamalla tällaisen nauhan (myytävänä mm.S-Market, Lindex yms.) tai muita Roosa nauha -tuotteita (mm. Lumenelta ja Herbinalta löytyy Roosa nauha -pakkauksia) tai ihan perinteisesti rahalahjoituksella.Täytyy tunnustaa, että itse olen kaikkien keräyksien ja lahjoitusten suhteen aika huono - jotenkin jäänyt pohdituttamaan, että menevätkö ne rahat sitten oikeasti sinne mihin ne on tarkoittanut ja halunnut. Näitä erinäisiä kohujakin on ollut kun lahjoitusrahat ovatkin menneet kerääjään omaan pussiin o.O

Nyt kuitenkin innostuin ensimmäistä kertaa ostamaan tämän nauhan - tämä on ainut mitä olen jo pitkään oikeasti harkinnut, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Nyt kimmoke lähti siitä kun satuin näkemään nauhan työkaverini rintapielessä ja sitten lähikaupassa pikaisesti käydessäni kassalta sattui nauhat silmään.Oletko sinä osallistunut Roosa nauha -kampanjaan jollain tapaa? :) (Tai haluaisitko jonkun vastaavanlaisen arvokkaan asian nostaa esille?)

2 kommenttia:

 1. Olen tänään ostamassa nauhaa. Hyvä että tätä asiaa nostetaan esille myös blogeissa. Maailmassa on paljon asioita joihin täytyisi kiinnittää huomiota ja joita nostaa esille. Tämä on yksi nistä.

  -Vilma
  www.eisenenem.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen useammassakin blogissa törmännyt aiheeseen tavalla tai toisella :) Ja on tosiaan erittäin tärkeä aihe, joka ei voi koskaan olla liikaa esillä.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat