perjantai 2. lokakuuta 2015

"Meikkimunien taisto vol II"

Edellisessä "taistossa" olivat mukana BeautyBlender sekä Beautybayn Blending Sponge (*klik*), nyt meikkimunien joukkoon on tullut mukaan myös Dermosil 3D Meikkisieni - jonka hankin ihan vain teitä ajatellen. :D

Alkuun Dermoshopin sivuilta lainattu esittelyteksti meikkisienestä:
"Dermosil 3D Meikkisienen avulla meikkituotteen levittäminen onnistuu entistä tasaisemmin, ilman ikäviä rajoja.
Miellyttävän pehmeästä ja lateksittomasta materiaalista valmistettu 3D Meikkisieni sopii nestemäisten ja voidemaisten meikkituotteiden levittämiseen. Meikkisieni tuntuu ihoa vasten miellyttävältä ja ihanteellisen muotoilunsa ansiosta sillä on helppo levittää meikkituotetta kaikkialle kasvojen alueelle.
Meikkisienen kapean kärjen avulla meikkituotteen levitys onnistuu hyvin tarkkuutta vaativiin paikkoihin, kuten nenän varteen ja silmäkulmiin. Pyöreämmän osan avulla meikkituotteiden levitys onnistuu tasaisesti muualle kasvojen alueelle.
Meikkisientä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Kostea sieni ei ime itseensä niin paljon meikkituotetta kuin kuiva sieni. Kun levität kostealla sienellä meikkituotetta, sen koostumus ohentuu ja lopputuloksesta tulee luonnollisempi. Kastele 3D Meikkisieni hanan alla ja purista ylimääräinen vesi pois, minkä jälkeen voit aloittaa meikkituotteen levittämisen. On makuasia, haluatko käyttää sientä kuivana vai kosteana. 
3D Meikkisieni kannattaa puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Pesuaineena voi käyttää kasvoille tarkoitettua puhdistustuotetta. Huuhtele sieni hanan alla ja purista ylimääräinen vesi pois. Aseta Meikkisieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Suosittelemme vaihtamaan Meikkisienen uuteen noin 2-3 kuukauden välein."

En ole muuten mitään noista meikkimunista kuivana kokeillut - jotenkin tuntuu, että se kosteus on niissä se ideakin..

Ensinnäkin; miltä meikkimunat näyttävät kuivina:


Vasemmalta lähtien: Beautybayn Blending Sponge, BeautyBlender ja Dermosil 3D Meikkisieni. Kiva kun jokainen on eri värinen niin eivät ainakaan mene sen vuoksi sekaisin :D (tästä kuvasta muuten näkee paremmin värieron Beautybayn version sekä BeautyBlenderin välillä, viime postauksen kuvissa ne näyttivät melko samanvärisiltä..)

Tuossa aiemmassa postauksessa toinkin jo esille sen, että  Beautybayn version on selkeästi napakampi kuin Beautyblender - näin sekä kuivana että kosteana. Mihin sitten Dermosilin meikkimuna tässä asettuu - no puoliväliin :D On siis napakampi eikä niin "huokoinen" kuin BeautyBlender, mutta on jonkin verran "pehmeämpi" kuin Beautybayn meikkimuna.

Seuraavaksi kuvaa kosteana..


Pitäisi melkein olla jokaista näistä kaksi kappaletta, että saisi tuon "kasvun" parhaiten havainnollistettua. Kaikki siis "kasvavat kokoa" kostutettuina, BeautyBlender kaikista eniten, Beautybayn ja Dermosilin meikkimunat melkolailla samassa suhteessa toisiinsa nähden - vaikka tämä kuva sitä huonosti havainnollistaakin.

Kaikki toimivat itselläni aivan loistavasti meikin levityksessä, joten voisin kaikkia näistä siihen suositella. Toki jos haluaa kotimaisuutta kannattaa niin siinä tapauksessa suosittelen ehdottomasti kääntymään Dermosilin meikkimunan kannalle. Hintaeroahan näillä on; Beautybayn maksoi noin 4€, Dermosilin 5,10€ ja BeautyBlender maksaa Suomesta hankittuna noin 20€ - ulkomailta tilatessa saattaa muutaman euron säästää, mutta ei mitenkään merkittävästi.

 P.s. Noita minimunia en ole vielä saanut hankittua, mutta kyllä niiden hankintaa edelleenkin pohdiskelen :D

P.p.s. Viime aikoina meikkivoiteen levityksessä olen tarttunut tuohon Dermosilin versioon eli se varmaankin kertoo kuinka hyväksi sen olen kokenut :D


Löytyykö sinulta meikkimunia ja jos löytyy niin mitä? Minkälaiset on omat käyttökokemuksesi?


3 kommenttia:

 1. Beauty Blender on nyt käytössä ihan ekoja kertoja ja tykkään, siis tykkään yllättävän paljon! Huokoisuus on musta tässä just se juttu. Mulla on aiemmin ollut se Hyvän Olon Maailman samantapainen sieni, mutta voi kiesus se on kiinteä ja suorastaan kova verrattuna tähän. Se ei myöskään kasva kokoa niin paljon kuin aito ja alkuperäinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla kokemukset tuosta Dermosilin sienestä. :) Meinaten FB on pukannut mainosta siitä viimeisen viikon seinälleni, joten on alkanut kiinnostamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kyllä tykkään tuosta, mut vasta kokeilemalla näet miltä se omassa käytössä vaikuttaa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat