tiistai 13. lokakuuta 2015

Avon shampoo & hiusnaamio testissä

Blogin kautta saatujen Avon-tuotteiden testailut jatkuvat hiuspuolen tuotteilla, aloitetaan ensin loogisessa järjestyksessä shampoosta.


Tuotekuvaus sivuilta lainattuna:
"Ylellinen shampoo ravitsee ja hoitaa hiuksia, tehden niistä kiiltävät. Yhdeksän kymmenestä naisesta* kertoivat hiuksensa tuntuneen kuin kampaajan käsitelleiltä. Kaikille hiustyypeille.
• parnataa hiusten laatua
• tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät
• ravitsee hiuksia
Näin se toimii:
Ylellinen shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Shampoo ravitsee vaurioituneita hiuksia parantaen niiden laatua. Kevyt koostumus vaahtoaa täyteläisesti.
"

(Huomasin kirjoitusvirheen tuolla, mutta jätän sen nyt tuohon koska suoraan lainattu teksti - vaikka häiritseekin :D)

Omat kokemukset tuotteesta olivat; Ok. Eli ei liiemmin herättänyt tunteita puoleen tai toiseen. Kivasti vaahtosi ja pesi, mutta...

Tämäkin näyttäisi tällä hetkellä olevan tarjouksessa; hintaa vain 2,95€ (ovh 5,40€) eli kannattaa kyllä testata mikäli ihan perusshampoota on etsimässä.


Tuotekuvaus lainattuna suoraan sivuilta:
"Tehokas, poishuuhdottava hoitava hiusnaamio syvähoitoon ja hiusten muotoilun helpottamiseen.
• silottaa ja ravitsee
• tekee hiuksista kauniin ja terveen näköiset
• vahvistaa hiuksia
Näin se toimii:
Kevyt koostumus saa hiukset tuntumaan uudisteneilta ja kosteutetuilta sekä näyttämään ne kauniilta ja terveiltä. Auttaa pehmentämään kiharoita ja poistaa sähköisyyttä sekä helpottaa muotoilua.
Käyttö:
Levitä tasaisesti märille hiuksille shampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa enintään 3 minuuttia ja huuhtele hyvin.
"


Tästä tykkäsin kovasti ja jää ehdottomasti omaan käyttöön! Ensinnäkin iso plussa lyhyestä vaikutusajasta, tuoksu on ihastuttava ja ainakin omassa hiuspehkossani toimii paremmin kuin hyvin! Tämäkin näyttäisi olevan nyt tarjouksessa hintaan 4,75€ (ovh 7,80€), joten ei ole hinnallakaan pilattu! :) Jos jostain miinusta pitää antaa niin se on tuo nimessä oleva "BB", joka aiheuttaa minulle ehkä hieman antipatioita xD


Onko Avonin hiustuotteet sinulle tuttuja? Avonin tuotteet saatu blogiyhteistyönä - mielipiteet bloggaajan omia. :)

2 kommenttia:

  1. Mää tykkään Avonin shampoista, ku pöljä. En oo muita pitkään aikaan käyttänytkään... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vaan tämän yhden verran kokemusta, jonka rankkaan tosiaan siihen "ihan kiva" -luokkaan. Mielellään kyllä enemmänkin kokeilisi :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat