torstai 21. maaliskuuta 2024

Supernova Multichrome

*)mainoslinkki

*Nobessa oli viime viikon loppupuolella aika hyviä tarjouksia, joiden innoittamana otin tilaukseen parin itselleni entuudestaan tuntemattoman merkin tuotteita. Toinen näistä tuotemerkeistä on yhdysvaltalainen *MOIRA Cosmetics, jonka ideologiana on tarjota jokaiseen budjettiin sopivia meikkituotteita. Itse käytän meikissä silmämeikkikyniä paljon ja varsinkin jos en jaksa kovin monimutkaista silmämeikkiä luoda luomiväreillä, nappaan meikkiin mukaan värikkäitä silmämeikkikyniä. Ja näitähän MOIRAn valikoimista löytyikin:


Supernova Multichrome Gel Liner on geelimäinen silmänrajauskynä, joka levittyy helposti. Kuten nimestäkin on pääteltävissä, kynien värit vaihtelevat sen mukaan mistä suunnata valo niihin osuu. Hintaa näillä kynillä on vain 7,90€/0,26g, mikä on mielestäni edullinen värivalikoimaan ja tuotteiden laatuun nähden.

Nappasin itselleni kynistä neljä - ja vain neljä, koska kaikki muut olivat juuri tuolloin lopussa varastolta. Alla olevan swatchauksen mukaisessa järjestyksessä: *Rhea, *Phoenix, *Zora ja *Ultra. Nämä itseasiassa muodostavat aika kivat parit ja olenkin nyt parina päivänä käyttänyt Rhea&Phoenix sekä Zora&Ultra pareja siten, että rajaan yläluomen tummemmalla värillä ja alaluomen vaaleammalla.


Nämä tosiaan levittyvät todella helposti ja lisäksi kestävät paikoillaan koko päivän. Olen kerrassaan rakastunut ja aivan ehdottomasti tulen vielä nappaamaan loputkin värivalikoimista itselleni.

Onko MOIRA Cosmetics sinulle entuudestaan tuttu?


2 kommenttia:

  1. Tilasin kans poskipunapaletin ja pari sinkkunappia ja sainpa ystävältä vielä paletin lahjaksi💜. Kiva brändi💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella hyvät alennukset ettei voinut jättää väliin :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat