torstai 22. helmikuuta 2024

Keväisiä tuotteita

saatu ilmaistuote

Jatketaan tänään hieman aiemmin saamieni Ziajan tuotteiden parissa. Aiemmasta postauksesta voit käydä lukaisemassa yleistietoa tuotelinjasta. Tänään muutamalla sanalla puhdistusgeelistä, kasvokuorinnasta, kasvovesisuihkeesta sekä happokasvovedestä.


Puhdistusgeeli on pH-neutraali ja soveltuu kaikille ihotyypeille, puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Itse käytän tämän kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena (ensimmäisessä öljymäinen puhdistustuote) ja olen pitänyt tuotteesta kovasti käytössä. Hinta 6,90€/190ml.

Kasvokuorinta sopii kaikille hellää kuorintaa kaipaaville. Rakeeton koostumus. Ylimääräisen tuotteen voi kuorintavaiheen jälkeen joko pyyhkiä tai huuhdella pois iholta. Itse olen ehdottomasti rakeettomian kuorintojen ystävä, kun kyse on kasvojen ihosta. Hinta 6,90€/100ml.

Kasvosuihke sopii kaikille ihotyypeille ja voi käyttää joko meikin alla tai päällä. Voi joku suihkuttaa suoraan iholle tai käyttää vanulapun (tai miksei vaikka käsienkin) avulla. Itse tykkään suihkia nämä suoraan iholle tai vaihtoehtoisesti suihkin hieman käsiini ja levitin sitten siitä iholle. Suihke ei ole minun mielestäni niin hienojakoista, että suihkisin meikin päälle - tai ainakin sumutus kannattaa tehdä tarpeeksi kaukaa. En tosin yleensä ottaen itse välitä muutoinkaan suihkia mitään meikin päälle. Hinta 7,90€/100ml.

Happokasvovesi sisältää 1% AHA- ja PHA-happoja. Tarkoitettu aikuiselle, samealle, rasvaiselle tai sekaiholle. Hellävarainen. Suositellaan käytettäväksi yötä vasten 2-3 kertaa viikossa. Huomaathan, varoa käyttäessäsi hellää silmänympärysihoa. Hinta 7,90€/120ml.

Kokonaisuudessaan ihana tuotelinja, jota voin suositella lämpimästi. Ziajan tuotteihan voit löytää mm. Sokoksilta, Prismoista ja Citymarketeista. Joko sinä olet ehtinyt tutustua näihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat