torstai 15. helmikuuta 2024

C.B3

saatu ilmaistuote

Sain itselleni testiin ihanan keväisen värisen (ja tuoksuisen) Ziajan uuden tuotelinjan C.B3-tuotteita. Tuotteita linjassa on yhteensä kahdeksan kasvoille ja vartalolle. Näiden tarkoituksena on ilman monivaiheista ihonhoitorutiinia, tuoda iholle elvyttävä vaikutus. Soveltuu hyvin siis nykyaikaiseen hektiseen elämäntyyliin. Tuotteissa on vaikuttavina aineina niasiiniamidia (eli B3-vitamiinia) sekä C-, E-, B5. ja B6-vitamiineja. Tuotteet ovat vegaanisia ja kuten Ziajan tuotteita yleensäkin, myös näitä voit löytää mm. Prismoista, Sokoksista sekä Citymarketeista.


Olen tuotteita jo jonkin verran ehtinyt testailla, mutta ajattelin tämän postauksen pitää oman tyylini mukaisesti lyhyempänä ja kokonaisuuden lisäksi ottaa esittelyyn tässä vain yhden tuotteen, muista on siis tulossa kokemuksia ja esittelyä lisää myöhemmin. Tänään valokeilaan pääsee paketissa mukana ollut vartalovoide, jonka nappasin samantien itselleni käyttöön. Tuote on nimellä "body balm" mikä kuvaakin koostumusta kohtuullisen hyvin, on siis minun mielestäni hieman tuhdimpi vartalovoide, joka kuitenkin imeytyy todella hyvin ihoon. Tuoksu koko linjassa on minun nenääni todella miellyttävä ja mieto. Hintaa tällä on 8,90€/200ml. Olen aika kauan jo pitänyt The Body Shopin vartalovoi(tei)ta ykkösenä itselleni, mutta täytyy sanoa, että taidan jatkossa kääntyä kuitenkin näiden Ziajan tuotteiden suuntaan (koska kyllähän nämä hinnaltaan nuo peittoavat selkeästi ja tuoksut&koostumukset osuvat itselleni nappiin). Tämän linjan vartalovoide lukeutuu ehdottomasti omien lempparieni joukkoon ja pakko sanoa, että vielä aavistuksem enemmän minun jalat alta vei Ziajan Home Spa-linjan tuoksu. Tällä hetkellä Sokoksissa onkin kaikki normaalihintaiset tuotteet -20%, taidan käydä muutaman Ziajankin tuotteen sieltä itselleni jemmaan jo hankkimassa.


Oletko sinä löytänyt Ziajan tuotteiden joukosta itsellesi lemppareita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat