sunnuntai 25. helmikuuta 2024

3 takana 5 edessä

Kirjoittelin tuossa jokunen tovi sitten ottaneeni nyt tähän kevääseen Kotona kuntoon ActiveBurn -kotijumppaohjelman. Kyseessähän on yhteensä kahdeksan viikon treenit, mutta ajattelin nyt muistaessani jo kolmen viikon kohdalla kertoa hieman fiiliksistäni.


Kolmena päivänä viikossa 16 minuutin treenit ei tosiaan ole mahdoton saavutus ja olen tähän asti pysynyt helposti treeniohjelmassa kiinni. Liikkeet ovat helppoja ja ohjevideoilta näkee mielestäni hyvin kuinka liikkeet tehdään. Ehkä itse olen tottunut aiemmilta kotijumpiltani siihen, että videoillakin sanallisesti ohjataan liikkeitä ja kaipailisinkin ehkä hieman tätä näille videoille. Kuormitustahan on helppo lisätä vaihtamalla vastuskuminauhaa suurempaan, itse olen mennyt tällä keltaisella. Itselläni olkapäät on hieman heikko kohta enkä ihan täysin ole kaikkia olkapäitä kuormittavia liikkeitä pystynyt tekemään, mutta melko hyvin kuitenkin. Itsellä tosiaan kotijumpan tavoitteena on saada vastapainoa staattiselle näyttöpäätetyölle (keho alkaa kyllä kiukutella hyvin nopeasti jos liikkumisen jättää ihan minimiin..) minkä lisäksi yritän kiinteyttää kroppaa ja saada viime kesäisen hormonilääkityksen myötä kroppaan tulleita ja siihen tiukasti kiinnijääneitä kiloja pois. Tämän kolmen viikon aikana painosta on lähtenyt ehkä parisataa grammaa ja kroppa kiinteytynyt noin sentin verran. Ei mitään suuren suuria muutoksia, mutta oikeaan suuntaan kuitenkin. Teen mielenkiinnolla tämän kahdeksan viikon satsin loppuun, katsotaan millaisia muutoksia siihen mennessä olisi tullut. Olisin enemmän kuin tyytyväinen jos se pari kiloa lähtisi kesään mennessä pois ja siihen tässä olisi kyllä ihan hyvin vielä aikaa. Pidän melko todennäköisenä, että jossain vaiheessa otan vielä sen aiemmin pohtimani pilateksen vielä samasta paikasta itselleni, mutta katsotaan teenkö tässä välissä FitBit premium-jäsenyyden myötä tulleita jumppia.

Millä tavalla sinä pidät huolta itsestäsi ja kropastasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Jeju tangerine

*)mainoslinkki Tänään iholle ihanaa mandariinin tuoksua: * Esfolio Jeju Tangerine Body Lotion (ovh 9,90€/500ml) on ihoa kosteut...

Luetuimmat