torstai 22. huhtikuuta 2021

Muutoksia luvassa...

Mainitsinkin täällä jo aikaisemmin siitä, että olen saanut työpaikan ja tulen siis aloittamaan työt toukokuun alussa. Ensimmäistä kertaa neidin syntymän jälkeen menen kokopäivätyöhön minkä lisäksi ala on minulle entuudestaan vieras. Ensimmäiset kuukaudet töissä ovat varmasti todella uuvuttavia minkä lisäksi minun on normaaliin tapaan yksin hoidettava niin koti kuin tuo pikkuneitikin (sekä tokikin myös kissa...). Tämä siis todennäköisesti tulee johtamaan siihen ettei minulla ole blogille juurikaan aikaa. En ole vielä mitään selkeää suunnitelmaa tehnyt jatkon suhteen, mutta valitettavasti vain niin on, että tämä ei tärkeysjärjestyksessä ole kovinkaan korkealla sijalla jos aika ja voimat ovat tiukilla ja saatan joutua pitämäänkin hieman taukoa bloggaamisesta. Tässä vaiheessa en koe vielä kuitenkaan aiheelliseksi laittaa pillejä pussiin, mutta tokikaan koskaan ei voi tietää mitä elämä tuo tullessaan.


Nyt jo jonkin aikaa olen postaillut kirjoista kahtena päivänä viikossa (tiistaisin ja lauantaisin), keskiviikkoisin on hyvin kevyt täydennyspostaus (kyselyitä teille) sekä perjantaisin uusintajulkaisu. Kirjoillekaan ei todennäköisesti jatkossa tule olemaan samaan tapaan aikaa, joten tiistain kirjapostaus tulee jäämään huhtikuun jälkeen pois ja ehkä tälle päivälle tulee jatkossa perjantain tapaan uusintapostaus. Mutta mielelläni kuulisin myös teiltä mielipiteitä tähän asiaan? Itselläni voi olla aika iso kynnys jättää jokin päivä kokonaan ilman minkäänlaista julkaisua, mutta saattaa olla, että tähänkin vielä tullaan menemään. Toisaalta olen itse pitänyt hyvänä noita vanhojen postausten nostoja...


Kerro siis miltä nämä suunnitelmat sinusta kuulostavat? Instagramin puolelle on helposti kevyitä ja lyhyitä julkaisuja tehdä, joten se ei varmaankaan samalla tapaa hiljene kuin blogi. Laita minut ehdottomasti siellä viimeistään nyt seurantaan. :)

12 kommenttia:

  1. Miulla itselläni loppuu nykyisessä paikassa työt (tai no, harjoittelu) kahdne viikon päästä ja hyppään suoraan 2 kahden päivän vapaan jälkeen seuraavaan, täysin uudelle alalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menen kukkakauppaan :) Pääsen tekemään kukkakimppuja, sidontoja ja tutustun tietenkin myös viherkasveihin ja kesäkukkiin.

      Poista
  2. Onnea uudesta työpaikasta! Itse en ole koskaan ottanut stressiä bloggaamisesta. Teen sitä aina silloin, kun on inspiraatiota - enkä halua siitä pakkopullaa. Postaa silloin kun sulla on sellanen fiilis, jotta homma pysyy mukavana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se pitäisi tehdä ja yritetään jos pystyisin jatkossa olemaan itselleni hieman armollisempi :)

      Poista
  3. Onnea uudesta työpaikasta, ja ehdottomasti mun mielestä kirjoittelet silloin kun susta tuntuu, vaikka harvemmin!

    Kiinnostuin kun sanoit että nostat vanhoja tekstejä blogissasi, käsitinkö oikein että "uudelleenjulkaiset ne" miten se tapahtuu?

    Mukavaa kevättä!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Bloggerissa pystyy tekstit palauttamaan luonnoksiksi ja ajoittamaan uudelleen julkaisuun :)

      Poista
  4. Onnittelut työpaikan johdosta!
    Minulla on kuukausittainen postaustahti hiipunut tämän vuoden aikana alle puoleen. Postaan silloin kun on inspiraatiota ja ehdin. Instagram on vienyt aikaa blogilta ja siellä tuntuu olevan enemmän vuorovaikutusta ihmisten kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instagram tuntuu kyllä jotenkin nykyisin luontevammalta ja vuorovaikutuksellisemmalta paikalta. Ajoittain pohtinut pitäisikö panostaa vain sinne puolelle...

      Poista
  5. Valtavasti onnea uuteen työhön.
    Itse olen myös postannut uudelleen vanhoja postauksia, tosin lähinnä niitä, jotka jäivät vanhaan blogiin. Osaan otan uudet kuvat, osa taas on vanhoja kuvia. Repostaan myös uudesta vanhoja esimerkiksi omalle facesivulle tai Instaan.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat