perjantai 16. huhtikuuta 2021

Miracle Mask

Julkaistu alun perin 16.10.2018
saatu ilmaistuoteSain itselleni Ruohonjuuresta testiin muutaman mielenkiintoisen Evolven tuotteen, joista ensimmäisenä nappasin testiin kasvonaamion, josta olinkin juuri aikaisemmin lueskellut kokemuksia Tuubitoleranssi-blogista.


Evolve Miracle Mask (ovh 26,95€/60ml)
on kuoriva hedelmähapponaamio, joka lupaa heleyttää, silottaa ja pehmentää ihoa. Vaikuttavina aineina on mm. maca ja papaya. Hellävaraisuutensa vuoksi sopii kaikille ihotyypeille.


Naamiota levitetään kasvoille reilu kerros ja annetaan vaikuttaa 5 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan kasvot huolellisesti.


Koostumukseltaan naamio on suorastaan herkulliselta näyttävää oranssin geelimäistä. Tuoksua kuvataan hedelmäiseksi, mutta en oikein saa itse kiinni mitä tässä tuoksussa on mukana - minun nenääni ei ole superhedelmäinen muttei toisaaltaan myöskään epämiellyttävä.


Iso plussa naamiolle nopeasta vaikutusajasta, tämä sopii myös sille kaikista kiireisimmälle ;)


Joskus tämänkaltaiset naamiot saattavat aiheuttaa vaikutusaikanaan hieman jonkinlaista nipistelyä ja kasvojen punoitusta, mutta minulla ei ainakaan mitään sellaista ilmennyt eikä tämän kohdalla teksteissä näistä ainakaan varoiteltukaan. 

Kuten naamioiden jälkeen yleensäkin niin myös tämän jälkeen kasvot tuntuivat heleämmiltä ja vaikka naamion vaikutusaika on lyhyt niin kyllä tällainen pikahemmottelukin rentouttaa itseäni.


AHA-hapot ihonhoidossa; IN vai OUT?

16 kommenttia:

 1. Kiinnostava naamio. En ole koskaan tutustunut Ruohonjuuren kosmetiikkaan. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Väristä ja koostumuksesta tulee minulla mieleen mangorahka. 🙈 -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruohonjuuresta löytyy todella kattavasti luonnonkosmetiikkaa, kannattaa käydä tutustumassa! :)

   Poista
 2. Näyttää vähän lemon curdille :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin tää odottelee testaustaan :) Hedelmähapponaamioista muuten kyllä tykkään ihan tosi paljon! En oikeastaan enää edes raekuorintoja käytä, vaan ennemmin happokuorintoja tai savipohjaisia naamioita ihon kuorimiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kasvoilla suosin happokuorintoja, rakeellisia käytän vain harvakseltaan mikäli sellaisia minulle eksyy jostain :D

   Poista
 4. Just fiilistelin näitä Evolven tuotteita kun tuolla Float Kalliossa Helsingissä oli nämä tuotteet käytössään. :)

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa just niin kivalta tuotteelta kun tuote voi vaikuttaa - etenkin heleytys ja nopeus vakuuttavat mut!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 6. Ruohonjuuresta löytyy vaikka mitä hyödyllistä. Omaa ostoslistaa sieltä olen suunnitellut jo pitkään.

  VastaaPoista
 7. Sain Evolven namion goodiepackistä joskus syksyllä. On unohtunut käyttää. Hämästi muistelen, että olisiko siitä tullut vähän kirvelyä. Kasvojen iho taisi olla silloin todell kuiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella rutikuiva iho voi herkästikin kirvellä kun siihen kosteutusta levittää.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paganini ja paholainen

*)mainoslinkki Tämän päiväinen Lars Keplerin kirja on julkaistu vuonna 2010 ja se on toinen Joonas Linna -teos. Paganini ja paholainen alka...

Luetuimmat