perjantai 9. huhtikuuta 2021

Liian elvyttävää?

Julkaistu alun perin 23.9.2018
*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Sain testiin itselleni kasvoöljyn, joka on tarkoitettu 45+ iholle.. ja rakastuin tuotteeseen ihan täysillä!


Cattier Paris Redensifying Serum Oil (ovh 44,50€/30ml)
on kiinteyttävä, kosteuttava ja tasoittava seerumiöljy ikääntyvälle (45+) iholle. Sisältää mm. luomulaatuista vadelmansiemen-, jojoba-, avokado- ja makadamiaöljyä. Seerumiöljy on kevyttä eikä jätä iholle rasvaista tunnetta.


Rakastuin tähän totaalisesti heti ensimmäisellä käyttökerralla; tämä tuoksuu aivan taivaalliselle ja on tosiaan koostumukseltaan ihastuttavan kevyttä - jos pelkäät kasvoöljyjä rasvaisen ihofiiliksen vuoksi niin tämä voisi olla sinun juttusi!


Ja niin tuo ikäjuttu; kuten olen aiemminkin maininnut niin ikäsuosituksethan ovat aina vain suosituksia. Kannattaa mennä sen mukaan mitä oma ihosi kaipaa eikä tuijottaa noita liikaa. Omalla kohdallani viime vuosi on ollut henkisesti melko uuvuttava - niin hyvässä kuin pahassakin - mikä toki näkyy myös ihossa. Pikkuhiljaa se on alkanut palautua tässä ennalleen, mutta nyt toki sitten alkaa olla tiedossa ilmojen viileneminen mikä aiheuttaa omat probleemansa ihon suhteen. Käytän siis ehdottoman huoletta tämän tuotteen viimeiseen pisaraan.


Tuijotatko sinä tarkkaan ihonhoitotuotteiden ikäsuosituksia vai jätätkö ne omaan arvoonsa?

16 kommenttia:

 1. Hyvän oloinen tuote. En itsekkään tuijota ikä merkintöjä kosmetiikassakaan :) Mukavaa sunnuntaita Siulle!

  VastaaPoista
 2. Tämä vaikuttaa tosi ihanalta, etenkin kun sattuu rakastamaan kaikenlaisia kasvoöljyjä :D Cattier savinaamio on yksi mun lemppareista, täytyykin tutustua myös sarjan muuhun tarjontaan paremmin :)

  VastaaPoista
 3. Kivan kuuloinen tuote jopa mä oon liian nuori tälle. :D Mutta joo eihän nämä ikiä katso vaan se miten toimii omalla iholla. :)

  VastaaPoista
 4. Tämä voisi olla juuri mulle tarkoitettu ja mielellään niin, että pari tippaa yövoiteen joukkoon. En oikein halua öljyjä käyttää pelkästään. Saan herkästi jostain syystä näppyjä.

  Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 5. Mä kokeilin tätä jossain pr-tilaisuudessa kämmenellä ja olin melkein jo sillä hetkellä myyty :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä minä vähän katson, että minkä ikäiselle tuote on suunniteltu - siis jos en tiedä tuotteesta mitään muuta kuin sen, mitä purkin kyljessä lukee. Mutta jos joku tuotetta kehuu, en siitä ikäsuosituksesta enää niin välitä. Tätäkin voisin vallan hyvin kokeilla, vaikka olenkin sen noin 10 vuotta suositusta nuorempi :)

  VastaaPoista
 7. Minä rakastan öljyjä, käytän niitä joka ainut päivä. Tämä ei olekaan itselleni tuttu, joten kiitos vinkistä:D

  VastaaPoista
 8. Kasvoöljyt ovat taivaallisen ihania ja minun ihoni ainakin rakastaa niitä. Täytyypä laittaa tämä merkki muistiin.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat