torstai 8. huhtikuuta 2021

Pääsiäisviikko

Jostain kumman syystä pääsiäisviikko oli meillä melko täynnä erilaisia menoja...


Ennen pääsiäistä käytin polkupyörääni pyörähuollossa. Itselläni jäi taas viime hetkeen asia, joka on ollut mielessä jo pitkään. Polkupyöräni eturengas on ollut melkein lähes alusta lähtien (ostin pyörän n. 3,5v sitten uutena) jollain tapaa rikkonainen, koska siinä ei ole ilmat pysyneet kuin hetken eli ilmaa on joutunut pyöräilyjen välillä olemaan lisäämässä. Sain nyt vihdoinkin otettua itseäni niskasta kiinni ja soitin pyörähuoltoon asian tiimoilta, sain pyörän samana päivänä huoltoon, koska vika oli niin pieni. Samalla kertaa vaihtoivat pyörään myös takajarrupalat, koska ne olivat kuluneet käytännössä täysin loppuun. Saisinkohan aikaiseksi ensi talvena viedä pyörän ihan täyshuoltoon? (Tällä hetkellä täyshuoltoon aikaa joutuisi odottamaan kesäkuulle saakka...)

Toinen asia, jonka varaaminen on vain jäänyt on kissan sterilisaatioaika. Kissanhan voisi steriloida jo ennen 6kk ikää ja neiti on jo 11kk ikäinen. Itselläni kävi tämänkin suhteen tuuri, koska sain ajan samalle viikolle. Tyttökissalla homma on hieman monimutkaisempi kuin poikakissalla, mutta tässäkään tapauksessa kissa ei joutunut olemaan kuin pari tuntia eläinlääkärissä. Kotiin tultua neiti oli hieman tokkurainen ja kipeänoloinen, mutta jo illalla alkoi vaikuttaa aivan normaalilta. Leikkaushaava vaikutti myös oikein hyvin (ja nopeasti) parantuneen.


Kolmas käynti samalla viikolla oli toisen neidin hammaslääkärissä käynti, tämän ajan olin kylläkin jo aikaisemmin varannut. Hienosti jaksoi siellä olla vaikka suun auki pitäminen ja hampaiden tutkiminen ei aikuisellekaan ole mitään lempihommaa. Seuraavan kerran hammaslääkärissä käynti olisikin sitten taas vasta kahden vuoden kuluttua.

Pääsiäispyhiin meillä kuului ajan viettämistä perheen parissa minkä lisäksi pyöräilimme lauantaina ihanan aurinkoisessa säässä keskustaan ja haimme Arnold'sista herkullisen keväisen donitsin. Harmitti kyllä korona-aika kun on niin rajallista kaikki mitä pystyy tekemään...


Kuinka sinulla on meni pääsiäisen aika?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat