lauantai 24. huhtikuuta 2021

Risteyskohdat

*)mainoslinkki

Niin arkelogia kuin rikokset kiehtovat itseäni kovasti, joten ei liene yllätys kun tartuin kirjaan, johon nämä molemmat on yhdistetty.


Elly Griffiths Risteyskohdat on ensimmäinen Ruth Galloway -teos. Tässä on siis pääosassa arkeologi Ruth Galloway, joka pääsee mukaan rikostutkintaan lähes tulkoon oman kotinsa takapihalla. Mukana kirjassa on historian lehtien havinaa sekä tuoreita katoamis- ja murhatapauksia.

Itselleni niin kirjailija kuin kirjan päähenkilökin olivat täysin vierata, mutta tartuin tähän, koska tämä oli tituleerattu huippusuosituksi. Täytyy sanoa, että olisin ehkä kirjan juonen toivonut olevan hieman nopeammin etenevä, mutta kirja kyllä loppua kohden alkoi parantua. Lisäksi toisaalta henkilöhahmot vaikuttivat mielenkiintoisilta ja tekisi mieli selvittää kuinka Ruth Gallowayn elämä kirjoissa jatkossa etenee. Katsotaan siis tulenko lukeneeksi jatkossa lisää näitä kirjoja. Itse luin/kuuntelin kirjan * BookBeatin kautta, mutta voit löytää teoksen myös esim. * Adlibriksen valikoimista.

Onko kyseinen kirjailija ja/tai kirjan päähenkilö sinulle tuttu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat