maanantai 26. huhtikuuta 2021

Yuzu-Grapefruit

Julkaistu alun perin 21.4.2019
saatu ilmaistuote

Tänä keväänä Sothys julkaisi uudelleen parin vuoden takaisin suositun kausilinjan, joten uudelleen nostona parin vuoden takainen postaukseni tuotteista.


Yuzu-Greippi on tämän kevään kausihoito, jonka kotihoitotuotteet sain itselleni testiin:
kuorintanaamio (ovh 39€/40ml), puhdistusvaahto (ovh 43€/150ml) sekä suihkunektari (ovh 32€/200ml).

Aloitetaan näistä käänteisessä järjestyksessä ensimmäisenä suihkunektarista; soveltuu käytettäväksi suihkun lisäksi myös kylpyammeessa kylpyvaahtona (voi kuinka aina näissä kohtaa harmittelen sitä ammeen uupumista!). Tuote on koostumukseltaan melko perinteisen suihkugeelin tapaista - ehkä ollen aavistuksen paksumpaa ja näin ollen myös riittoisampaa. 

Tuoksusta täytyy mainita se ettei minun nenääni nämä tuoksu niin huumaavan sitruksisille kuin aiemmin esittelemäni tuotteet - itse kuvaisin tuoksua enemmänkin "vihreäksi", joka ei tokikaan ole lainkaan epämiellyttävä sekään.


Puhdistusvaahto puhdistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet samalla kuorien ihoa hellävaraisesti sisältämiensä AHA-hedelmähappojen avulla.

Puhdistusvaahto on napakkaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti - ainakaan omaa ihoani ei kuivata. Olen käyttänyt tämän toisen vaiheen puhdistajana puhdistusöljyn jälkeen.


Kuorintanaamio toimii nimensä mukaisesti niin kuorintana kuin naamionakin. Kuorintana käytetään yksinkertaisesti niin, että levitetään kasvoille välttäen silmänympärysihoa, käydään kasvot läpi sormilla kevyin pyörivin liikkein ja huuhdellaan pois. Naamiona käyttö on vähintään yhtä yksinkertaista; levitä kasvoille (välttäen silmänympärysihoa), anna vaikuttaa noin 5 minuuttia, emulgoi (eli kostuta vedellä) ja huuhtele.


Itse rakastan nykyisin tällaisia tehokkaita pikanaamioita - käytän tämän itse siis ehdottomasti naamion tapaan. Lyhyenkin vaikutusajan jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaamalta.


Tiedätkö sinä miltä yuzu tuoksuu?

12 kommenttia:

  1. Minulle täysin tuntematon juttu tämä. Itse tykkään käyttää kahvikuorintaa myös kasvoille, naamion tapaan. Oma iho tykkää siitä todella paljon.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kiinnostavalta sarjalta, etenkin tuo naamio voisi olla kokeilun arvoinen! :)

    VastaaPoista
  3. En ole käyttänyt naamioita pitkään aikaan joten on kiva lukea toisten kokemuksia!❤

    VastaaPoista
  4. Mä oon tainnut joskus jotain luomiväriä Sothykselta kokeilla, joka vaikutti ihan laadukkaalta, mitä muistelen :) Ihonhoitopuoli sen sijaan jäänyt testaamatta!

    VastaaPoista
  5. Näyttääpä kivoille tuotteille :) Pika-/monitoiminaamiot on munkin lemppareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiireisessä arjessa niillä saa helposti ja nopeasti pikaista hemmottelua :)

      Poista
  6. Sothysin tuotteet ovat hyviä ja ai rakastan naamioita, tuota voisikin testata!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat