lauantai 10. huhtikuuta 2021

Tinder-päiväkirja 2

*)mainoslinkki

Kirjoittelin teille tammikuussa Tinder-päiväkirjasta ja kun huomasin 2.osan ilmestyneen niin pitihän se ottaa heti lukuun.


Sanna Kiiski on pitänyt tässäkin vuoden ajan kirjaa omista ja ystäviensä sattumuksista Tinderin ihmeellisessä maailmassa. Tähän kirjaan on otettu mukaan myös miesten näkökulmaa, joka on mielestäni erittäin mielenkiintoista luettavaa. Kirja on erittäin helppolukuista ja luinkin sen erittäin nopeasti. Kun pääsin viimeiselle sivulle niin oikeasti ajattelin "ei kai se vielä loppunut", jäin siis ehdottomasti janoamaan lisää. Toivottavasti osa numero 3 tulee vielä joskus julkaisuun.

Täytyy sanoa, että nostan hattua sille kuinka avoimesti Sanna Kiiski itsestään kirjoittaa. Oma mielikuvani on näiden kirjojen myötä entisestään mennyt positiivisempaan suuntaan. Kun hän joskus oli Huomenta Suomessa mukana niin saatoin ehkä ajatella, että hän vaikuttaa hieman koppavalta.

Itse luin kirjan e-kirjana * BookBeatin kautta, mutta voit löytää kirjan myös varsinaisen kirjan muodossa esim. * Adlibriksen valikoimista.

Oletko sinä lukenut tätä tai aiempaa teosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paganini ja paholainen

*)mainoslinkki Tämän päiväinen Lars Keplerin kirja on julkaistu vuonna 2010 ja se on toinen Joonas Linna -teos. Paganini ja paholainen alka...

Luetuimmat