torstai 28. tammikuuta 2021

Philtre Exquis

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Kuten moneen kertaan on jo mainittu; rakastan erilaisia seerumeita ja meinaa paniikki iskeä, mikäli minulla ei loppuvan tilalle satukaan olemaan uutta korkattavaksi. 


* Cattier Paris Gentle Soothing Serum (ovh 32,40€/30ml) lupaa suojata, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää mm. pellavansiemenuutetta ja vaaleanpunaista savea. Suunniteltu erityisesti herkälle iholle soveltuvaksi. ECOCERT-sertifioitu tuote.

Koostumus seerumissa on hieman emulsiomainen. Imeytyy hyvin ihoon ja soveltuu näin ollen hyvin käytettäväksi myös meikin alla. Tämän kanssa yhdessä olen käyttänyt saman sarjan päivä- ja yövoidetta, jotka teille vastoittain esittelin. Tuotteessa on hyvin mieto tuoksu, käsittääkseni juurikin raaka-aineiden pohjalta. Itsellenihän pienen pienikin tuoksu tuo ripauksen ylellisyyttä (jos tokikin on nenääni miellyttävä).


Mitä tuotetta ilman sinä et osaa olla (kyse voi olla toki muustakin kuin kosmetiikasta)?

8 kommenttia:

 1. En pysty olemaan ilman nukan poistajaa enkä kenkävoidetta.

  VastaaPoista
 2. Juuri ostin ison määrän kosmetiikkaa - edellisen kerran taisin täydentää "perusvarastoja" jotain 10 kuukautta sitten: Kiehlsin Ultra-voidetta, Cliniquen Pepstartia, Kevin Murphyn hiusjuttuja ja Biothermin pesuvaahtoa, nämä ainakin ovat olleet kylppärin vakiokamoja jo muutaman vuoden.

  VastaaPoista
 3. Mun naama varmaan putoaisi jos joutuisin olemaan ilman seerumia ja kasvovoidetta :D

  VastaaPoista
 4. sain glossyboxista ekan seerumini! En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta itse en pärjäisi ilman kasvovettä tai ilman apteekin shampoota

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat