maanantai 18. tammikuuta 2021

Joulukuun loppuneet + kosmetiikkaostokset

*)saatu ilmaistuote
**)mainoslinkki

Melkein jo mietin, että jätänkö nämä käymättä lävitse, mutta ehkä nyt vielä kuitenkin... Olen kuitenkin tullut siihen lopputulokseen, että pidän vähintäänkin taukoa tästä loppuneiden keräämisestä ja kasaamisesta yhteen. Kuten olette huomanneet niin loppuneiden kasa on pienentynyt pienentymistään vaikkakin se edelleen on suurempi kuin toisilla teistä (ainakin teidän omissa mielikuvissanne, itse olen ainakin huomannut oman muistin hieman temppuilevan joidenkin asioiden kohdalle :D). Jostain syystä tämä postaussarja ei enää inspiroi minua ja tällöin on merkki, että täytyy siirtyä eteenpäin. Tokikin voi olla, että palaamme vielä joskus ruotimaan loppuneita, mutta ainakin pieni breikki näistä itselleni on tarpeen. Kuitenkin tulen ainakin jossain määrin Instagramin Storyn puolella käymään läpi loppuneita sitä mukaa kun niitä käytän loppuun eli jos nämä loppuneet ovat sinua kiehtoneet, siirry sinne seurailemaan fiiliksiäni! Mutta nyt siihen asiaan.


Joulukuussa loppuneiden kasaan päätyi 11 tuotetta (mikä on huomattavasti enemmän kuin marraskuussa). Näistä selkeä enemmistö eli 7kpl oli kasvoille tarkoitettuja tuotteita, vartalolle ja hiuksille kumpaankin 2kpl. Näistä muutamista hieman enemmän:


* Madaran silmänympärysvoide on aivan täydellinen talvikäyttöön vaikken kokenut liian tuhdiksi kesälläkään. Itse käytin tämän nimenomaan silmänympärysvoiteena, naamiona ehkä kerran tai kaksi. 5/5


Polaar Ice Source -kasvovoide oli minulle entuudestaankin tuttu ja hyväksi todettu, joten käytin tämän pikkukoon erittäin mielelläni pois. Aivan täydellinen meikin alle! 5/5


Mossan tuotteet ovat ihania eikä tämä * seerumi ole missään nimessä poikkeus! Ihana! 5/5


* Pure97 shampoo ja hoitoaine kaksikko ihastutti ennen kaikkea tuoksullaan sekä riittoisuudellaan! Näitä löytyy mm. ** Noben valikoimista eivätkä ole lainkaan pahanhintaisiakaan (hinnat alkaen 4,90€). 

Ja ne kosmetiikkaostokset... Nyt on pakko myöntää, että minulla on täysin jäänyt kirjaamatta ylös kosmetiikkaostot, hyvinkin mahdollista ettei niitä yksinkertaisesti kertynyt. Tämän kanssa on sama juttu kuin loppuneiden, pidän ainakin jonkin aikaa taukoa tästä postaussarjasta ja palaan asiaan uudelleen mikäli koen näiden aiheiden inspiroivan itseäni tarpeeksi.

Jäätkö kaipaamaan näitä kahta postaussarjaa vai onko sinunkin mielestäsi jo aika jatkaa näiden osalta matkaa?

8 kommenttia:

 1. Siinä on taas iso määrä purnukkaa. Hyvä, että tulee käyttöön.

  VastaaPoista
 2. Olen juuri alkanut mielessäni listaamaan, että mitkä loppuvat kohta, että voisin sitten kerralla tehdä, näinä aikoina luultavasti netistä, yhden isomman tilauksen, joka kattaisi kaikki lähiaikoina tarvittavat. Ainakin kosteusvoide ja pesuvaahto ja pesuneste ovat jo listalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mieluusti isomman satsin kerralla hankin varsinkin jos netistä tilaa :)

   Poista
 3. Minulla on tuo Madaran silmänympärysvoide kaapissa. Nyt pitääkin se ottaa käyttöön. Kiitos kun muistutit.
  Mukavaa tammikuun loppua <3

  VastaaPoista
 4. Kuvassa näkyy paljon tuttuja tuotteita! Mossaa, Ziajaa ja Madaraa ainakin, jokainen näistä hyviä!

  Ja kyllä, silloin kun ei enää inspiroi on aika pistää jarrua ja katsoa myöhemmin uudelleen :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat