sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Frank Body

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Pieni tunnustus. Olen viime aikoina ollut toooooodella laiska naamioiden suhteen. Olen oikeastaan ainoastaan käyttänyt näitä suihkun puolella. Ja siellä nopeus on valttia.


* Frank Body Glow Mask (ovh 25,90€/80ml) lupaa laskea turvotusta, kirkastaa ihoa ja tuoda sille hehkua. Sisältää mm. kahvin siemenöljyä, kaakao- ja sheavoita sekä goji-marjauutetta. Kyseessä on 100% luonnollinen, eläinkokeeton, vegaaninen sekä mikromuoviton tuote. Tämä on aivan täydellinen tuote suihkun puolella käytettäväksi, vaikutusaika on nimittäin vain 5 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan huolella kasvoilta pois.

Kuten kasvonaamiot yleensä, niin myös tämä virkistävät niin ihoa kuin mieltäkin. Ja vaikka uskonkin kasvonaamioiden vaikuttavan fyysisesti niin uskon niiden vaikutuksen olevan melkein psyykkisesti sitäkin voimakkaampi. Vaikka itse käyttäisin naamiota vain pikaisesti suihkussa niin silti se tuo sen pienen (ja erittäin tarvitun!) ripauksen luksusta arkeen mukaan. 


Kokonaisuutena naamio on erittäin loistava, juuri sellainen mistä pidän. Lyhyt vaikutusaika ja helppo kasvoilta huuhdeltavuus.

Millä keinolla sinä tuo ripauksen luksusta omaan arkeesi?

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat