perjantai 15. tammikuuta 2021

SOS! silmänympäryksille

Julkaistu alun perin 9.3.2020
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki


on ihoa kosteuttava ja rauhoittava tuote silmänympärysiholle. Voit käyttää tuotetta joko kuten normaalisti silmänympärysvoidetta (aamuin ja/tai illoin) tai naamiona (levitä tällöin runsas kerros, annan vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele tai pyyhi ylimääräiset voiteet pois).

Koostumukseltaan on sen verran tuhtia, etten ole itse testaillut edes meikin alle; toimii varmasti siinäkin jos silmänympärysiho on todella kuiva ja/tai tuote ehtii kunnolla imeytyä ennen meikkaamista. Vaikka koostumus on tuhtia niin imeytyy ihoon hyvin eikä itselläni ole aiheuttanut turvotuksia etc - olen jopa uskaltanut levittää tätä hieman liikkuvalle luomelle (tätä en suosittele mikäli luomesi turpoavat herkästi).


Silmänympärystuotteet ovat aika usein sellaisia etteivät ne kovin kummoisia tunteita herätä vaan tuntuvat yksinkertaisesti ihan kivoilta ja hoitavat hommansa. Tämä onkin pitkästä aikaa silmänympärysvoide, johon tykästyin todella. Kannattaa pitää tämä tuote mielessä viimeistään ensi talvea vasten, mikäli omaat kuivan silmänympärysihon niin siinä tapauksessa kannattaa tuote klikkailla ostoskoriin samantien!

Mikä on sinun the tehohoito silmänympärysiholle?

12 kommenttia:

 1. Tätä oon halunnut testata jo jonkin aikaa! Kiva kun kirjoittelit tästä<3 Täytyy ostaa tää testiin heti, kun saan tällä hetkellä iltakäytössä olevat sy-voiteet loppumaan :)

  VastaaPoista
 2. Kehtaanko edes myöntää? Levitän kaikki tuotteet hoitonesteestä lähtien myös sy-iholle, samoin yönaamion. Käytän nykyään todella harvoin erillistä sy-voidetta, kun en oikeastaan tarvitse sitä. Ainoastaan meikin alle tykkään laittaa, varsinkin aamuisin jotain virkistävää. Iltaisin sen sijaan en käytä ikinä. :D

  VastaaPoista
 3. Mulla ei ole käytössä mitään tehohoitoa silmänympärysiholle. Ihan perus silmänympärysvoide. Tämä Madaran SOS alkoi kiinnostaa. Pistin nimen muistiin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään Madaran tuotteista, ovat ihanan kevyitä. Tosin osasta tulee ihottumaa.

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään tästä sos sarjasta, seerumi on tosi ihana :).

  VastaaPoista
 6. Mulla ei ole mitään erityistä hoitotuotetta silmänympärysiholle. Pitäisi kyllä pikku hiljaa jo olla. :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Yellow Diamond

*)mainoslinkki * Kicksillä on omassa * joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän j...

Luetuimmat