lauantai 23. tammikuuta 2021

Tinder-päiväkirja

*)mainoslinkki

Tämä kirja on ollut jo jonkin aikaa lukulistallani:


Sanna Kiisken Tinder-päiväkirja kertoo vuoden mittaisesta matkasta Tinderin ihmeelliseen maailmaan.

"Kun kolmen alakouluikäisen lapsen äiti eroaa, mistä hän löytäisi uutta seuraa? Toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiiski päätti heittäytyä itselleen vieraaseen deittailumaailmaan oltuaan edellisen kerran sinkkuna 12 vuotta aiemmin.

Deittailusovellus Tinder hämmensi ensin Sannaa. Miten siellä pitäisi toimia? Mitä olivat termit fwb, vanilja, hotwife ja ghostaaminen? Sanna vertaili kokemuksiaan ystävien kanssa ja huomasi tutkivan journalistin heräävän sisällään. Hän alkoi koota tarinoita talteen.

Tinderin maailmasta löytyy niin helmiä kuin sikojakin. Huonosti käyttäytyvien miesten lisäksi myös naiset saattavat olla hämmästyttävän törkeitä - ja toisaalta monet osaavat hakea seuraa ihan asiallisestikin. Tinderin kautta voi kokea hetken huumaa, mutta purjehtia jopa avioliiton satamaan.

Tinder ei ole vain pokauskanava tai nykyajan booty call. Se tarjoaa ujoille ja introverteille mahdollisuuden lähestyä toista ihmistä tavalla, joka ei ehkä muuten onnistuisi. Somedeittailu onnistuu anonyyminäkin.

Tinderin kautta voi tutustua ihmisiin, joihin ei ehkä koskaan muuten tulisi törmättyä. Se on kuin baari, jossa sinkkunainen voi kohdata samanaikaisesti poliisin tutkinnanjohtajan, lääkärin, pörssimeklarin, bussikuskin tai MC Cannonballin jäsenen. Siis tittelit nurkkaan ja liikkeelle!"

Todella hauskasti kirjoitettu kirja, joka itse luin varsin nopeasti. Ihanan kepeää luettavaa väliin, vaikkakin laittoi tämä pohtimaan omalla kohdallani mm. sitä, että kannattaisikohan itsekin siellä treffeillä aina silloin tällöin käydä pelkän Tinderin pläräämisen sijaan xP

Itse luin tämän e-kirjana * BookBeatin kautta, mutta jos pidät nidotuista teoksista niin tämä löytyy mm. * Adlibriksen valikoimasta 24,90€ hintaan.

Oletko sinä lukenut tätä kirjaa? Olisiko jokin vastaavan tyylinen kirja mielessä, mitä suosittelisit lukemaan?

8 kommenttia:

 1. Mä en noista Tindereistä perusta, oon niin vanhanaikainen kimuli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä tiedä kuinka mieli muuttuisi jos suhdestatus muuttuisi :D

   Poista
 2. Olin joskus aikaa sitten pari kuukautta Tinderissä ja huhhuh mitä meininkiä. On hauska aina seurata Instassa Iidan Matkassa Tinder juttuja. Tämä kirja voisi olla hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosi hauska, suosittelen parisuhteessa olevillekin :D

   Poista
 3. En oo koskaan käyttänyt tinderiä, mutta silti mua kiehtois lukea tää kirja! :D

  VastaaPoista
 4. Yllättävän moni on löytänyt elämänkumppanin Tinderistä! On kait tullut jäädäkseen. Kaikki menee nettiin. Korona-aikana se on suotavaakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä tosiaan aika hankala tutustua muuallakaan uusiin ihmisiin...

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat