lauantai 9. tammikuuta 2021

Ensimmäinen vaimo

*mainoslinkki

Olen lukenut nyt useamman Christien kirjan putkeen, joten vaihtelun vuoksi jotain muuta. Sain äidiltäni jo joskus kesällä itselleni tuntemattoman kirjailijan kirjoja kasan, joista nappasin summamutikassa kohtuullisen tuoreen teoksen lukuun:


* Erica Spinler Ensimmäinen vaimo (The First Wife) on vuodelta 2015 ja kuuluu tottakai sinne dekkareiden joukkoon, mukana myös ripaus romantiikkaa. Kirja kertoo nuoresta naisesta, joka avioituu vasta tapaamansa miehen kanssa. Kun tuore pariskunta palaa miehen kotimaisemiin alkaa tälle naiselle valjeta kuinka vähän hän miehestään tietääkään.


Kirjan alussa minua hieman ärsytti päähenkilön naiivius, mutta jotenkin kummasti tämä silti imaisi mukaansa kirjan maailmaan enkä olisi millään malttanut kirjaa laskea käsistäni. Juoni on todella mielenkiintoinen vaikka itse kyllä hieman loppuratkaisua uumoilin mielessäni kirjan edetessä.


Mielenkiintoinen uusi kirjailijatuttavuus, jonka loputkin kirjat aion kyllä lukea lävitse. (Siis ne mitä äidiltäni sattuu löytymään.)

Mikä on sinun uusin löytösi kirjailijoiden joukosta?

8 kommenttia:

 1. Mulla on tällä hetkellä kierrossa vain käsityöaiheiset kirjat, kuten Outlander knitting :)

  VastaaPoista
 2. Kuuntelin juuri äänikirjana kirjan nimeltä Suljettujen ovien takana! Oli tosi hyvä! Ja sit kuuntelin myös Eerika-kirjan, mutta se onkin tositapahtumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut tuosta Eerika-kirjasta, mutta en tiedä pystynkö itse kirjaa lukemaan itkemättä.

   Poista
 3. Mielenkiintoiselta vaikuttava kirja kyllä! :) Löytyisiköhän tätä äänikirjana, pitääpäs tutkia! :)

  VastaaPoista
 4. Tänä vuonna olen lukenut yhden kirjan ja luunnellut 3. True crimeä oli Eerika ja Myrkkyhoitaja. Seuraavaksi kaipaan jotain kevyempää luettavaa.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat