torstai 26. marraskuuta 2020

Glow Cocktail

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Säät viilenevät eikä auringosta enää saa energiaa, joten ainakin itselläni on entistä tärkeämmässä roolissa paitsi mitä nauttii sisäisesti niin myös mitä käyttää ihollaan ulkoisesti. Tämän päiväinen tuote on aivan ihana energiapommi:


lupaa kirkastaa, tasoittaa ihonsävyä sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia. Soveltuu käyttöön kaikilla ihotyypeillä, mutta erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sisältää mm. kvitteni-uutetta, lakkaa ja ruskoleväuutetta. Käyttö aamuin-illoin.

Itse olen käyttänyt tätä niin aamuisin meikin alla kuin iltaisin yövoiteen allakin. Soveltuu molempiin loistavasti. Koostumukseltaan fluidimaista, mukana hieman hehkua tuovia pigmenttejä. Tuoksuu aivan ihanalta, kuten linjan muutkin tuotteet ja jo pelkästään se pieni ja kevyt tuoksu antaa itselleni energiaa päivään.


Mossa on Mádaran ns. pikkusisko ja hintaluokaltaan hieman tätä edullisempi. Molemmissa sarjoissa on upeita tuotteita ja kannattaa ehdottomasti näihin tehdä tuttavuutta mikäli eivät jo sinulle ole tutuksi ehtineet tulla!

Onko Mossa ja Mádara sinulle tuttuja sarjoja?

8 kommenttia:

 1. Pidän pirteistä purkeista kylppärin kaapissa - tämä täyttäisi ainakin sen "ehdon". Tosin en hetimmiten keksi, että missä tätä myytäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mossan tuotteita myydään mm. House of Organicilla mihin pääsee tuon linkin kautta :)

   Poista
 2. Madara on tuttu, tykkään käyttää niiden tuotteita :)

  VastaaPoista
 3. Madara on tuttu merkki Mossaa en tunne. Madara on taattua luonnonkosmetiikka ja seerumeista pidän todella paljon. Mossa en entuudestaan tunne mutta purkit näyttävät pirteiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus kokeilla Mossankin tuotteita, itselleni löytynyt sieltä todellisia kultakimpaleita :)

   Poista
 4. Madaran tunnen. Tämä Mossa on minulle vieras. Jo nuo pirteät purkit piristävät. Tuo seerumi on mielenkiintoinen tuote.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat