tiistai 22. joulukuuta 2020

Hajuveteni / Ted Baker Sweet Treats Polly EdT

saatu ilmaistuote

Jos olet aivan mattimyöhänen niin saatat tästäkin saada hyvän lahjavinkin, tokikaan tätä ei jouluaatoksi enää ehdi mistään tilata, mutta kivijalkamyymälästä saatat ehtiä vielä napata itsellesi. Ja tuoksupakkaushan on mitä loistavin lahjaidea!


Ted Baker Sweet Treats Polly EdT (esim. Stockmannilla ko.lahjapakkaus 48,90€) on kukkais-hedelmäinen tuoksu, joka on lanseerattu jo vuonna 2012.

Latvatuoksu: persikka / punaiset marjat / mandariini
Sydäntuoksu: kuusama / jasmiini / pioni
Pohjatuoksu: meripihka / vanilja / valkoinen myski / patsuli

Sweet Treats -tuoksuja on Pollyn lisäksi myös Mia ja Ella, jotka olen myös joskus tuoksutesteristä kokeillut. Muistelisin Pollyn olleen näistä suosikkini, vaikka koko kolmikko olikin nenääni oikein miellyttävä. Kannattaa aina kokeilla tuoksut iholle, koska ihon pH saattaa muuttaa tuoksun ihan totaalisen erilaiseksi. Jos siis ihmettelet miksi jokin tuoksu on niin ihana kaverilla, mutta ei jostain syystä sinulla niin kyse on tästä.


Minulle jostain syystä tulee omalla iholla tuoksuteltuna tästä mieleeni myös tämän hetken suosikkini eli Hugo Boss The Scent for her, ehkäpä tuosta alun persikasta johtuen. Tuoksuna ehkä hieman lämpöisempi eli ehkä tästä muodostuu tämän talven lempituoksuni.

Oletko sinä päässyt kokeilemaan Ted Bakerin tuoksuja?

8 kommenttia:

 1. Polly on ihana<3 Tosin huomasin viimeksi sitä käyttäessäni, että tuoksu on alkanut jo muuttua, vaikkei hajuvedellä vielä ole ikää kovinkaan paljon :/ Harmi, mutta ton voisin ehdottomasti kyllä hankkia uudestaan! Polly on mun ehdoton suosikkini Mian ja Ellan joukosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on harmillista, toivottavasti pullo sentään alkaa olla lopuillaan?

   Poista
 2. Olen todella nihkeä hajuvesien suhteen, koska olen haju yliherkkä. Ostan harvoin hajuvesiä :)

  VastaaPoista
 3. Tämähän on loistava lahjaidea joulun jälkeenkin, jos sitä silloin on vielä saatavana. Suloinen pakkaus!

  VastaaPoista
 4. Hetkeen en ole ehtinyt käydä tuoksuttelemassa, josko kesäksi löytyisi joku ihana. <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat