maanantai 7. joulukuuta 2020

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020 luukku 7

saatu ilmaistuote
 

Tänään pääsette avaamaan joulukalenterin 7.luukun. Minun luukkuni aiheena on arvostaa omaa vartaloaan ja iloita erilaisuudesta. Ja tottakai kirsikkana kakun päällä lopuksi teille on tuttuun tapaan arvonta!


Kuten edellisestä arvata saattoi niin tänään tosiaan esittelyyn pääsee ihana hemmottelusetti vartalolle. Artistryn Signature Select Body -tuotesarjan ideana on luoda vartalonhoidosta jokaiselle yksilöllinen ja persoonallinen kokemus. Tuotteita sarjassa on yhteensä viisi, joista itselleni testiin tuli yllä näkyvä kolmikko.
- Pirteän keltainen Purifying Body Cleanser (ovh 30,95€/200g), joka puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja valmistaa seuraavia hoitotuotteita varten.
- Violetti Polishing Body Scrub (ovh 39,39€/197g) hellävaraisesti pienillä bamburakeilla kuoriva voide, joka tehoaa myös niihin ihon karkeimpiin kohtiin kuten kantapäihin ja kyynärpäihin.
- Valkoinen Brightening Body Cream (ovh 40,80€/200g) luonnollisia valoa heijastavia diffuusoreita sisältävä kirkastava ja uudistava vartalovoide.
Lisäksi valikoimista löytyy vihreässä tuubissa oleva vartalogeeli sekä punaisessa tuubissa oleva kiinteyttävä vartalovoide.


Tuotteet tuoksua aivan ihanalta, minun nenääni aivan napakymppi. Kuvailisinkohan tuoksua kukkaiseksi? Jokin hajuvesikin minulle tuoksusta tulee mieleen, mutta en saa nyt päähäni mikä. Ei siis tuoksuyliherkille, mutta toisaalta tuoksu ei kuitenkaan ole mitenkään hyökkäävä vaan ihan täydellinen. Puhdistusaine jättää ihan puhdistetuksi muttei rutikuivaksi. Kuorintavoide on ihanan rouheista, mutta ei kuitenkaan tunnu raapivalta eli kuorii tosiaan ihon hellävaraisen tehokkaasti. Vartalovoide on ihanan täydellistä, mutta imeytyy omalle iholleni todella tehokkaasti.

Lisäksi pakkauksessa mukana oli myös vartaloharja, jonka myötä yritän itse taas inspiroitua ihon kuivaharjauksesta.

Jos Artistryn tuotteet kiinnostavat niin nämä kuuluvat tosiaan Amwayn alle eli näitä löytyy ainoastaan Amway-tuotteiden jälleen myyjiltä. Voit sivujen kautta etsiä lähimmän jälleenmyyjäsi. 


Ja sitten siihen mitä te olette odottaneet eli arvontaan. Palkintona on yllä esittelemäni tuotesetti vartalolle.

Arvonta on avoin kaikille avoin ja siihen osallistuksesi sinun tulee vastata yksinkertaisiin kysymyksiin: Onko Amway ja Artistry sinulle entuudestaan tuttuja? Kuinka sinä hoidat vartalosi ihoa?

Voit triplata omat voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Facebookin ja Instagramin puolella.

Osallistuminen on vapaaehtoista, alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa osallistumiseen.

GDPR:n vuoksi en pysty sähköpostiosoitteita pyytämään, joten pysytelkää kuulolla kun huutelen voittajaa! Mikäli en sinua tavoita 48h sisällä, arvon uuden voittajan. Huom! Jos muutat mieltä osallistumisen suhteen niin pystyt itse muokkaamaan kommenttiasi poistamalla vastauksen, jos haluat kommentin kokonaisuudessaan pois niin ole tällöin yhteydessä minuun.

Arvonta päättyy 14.12.2020 klo 23.59.

 -----------------------------------

Muista kurkata myös muut luukut:

2.12. Dioriina
7.12. MINÄ
8.12. Miss Aria
10.12. Dioriina
18.12. Mizzannie
21.12. Nenasofias
23.12. Henna V.
24.12. Luukku avautuu kaikissa blogeissa!

31 kommenttia:

 1. Amway ja Artistry eivät ole tuttuja, mutta vartalonhoito on! Ihoni on kuiva kauttaaltaan, joten suihkusaippuat, kuorinnat ja vartalovoiteet sekä -voit valitsen aika tiukalla seulalla. Hoitavuus on ykkösasia, mutta jos tuotteen tuoksu on suloinen, on se ehdoton bonus :) Pitääkin selvittää lisää näistä tuotteista, kiitos esittelystä! -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Ei ole tuttu sarja entuudestaan itselleni. Rasvaan, ja käytän sopivia tuotteita vuodenaikaan nähden. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Eivät ole tuttuja tuotteita ja ihan liian laiska olen kaiken ihonhoidon suhteen:)

  VastaaPoista
 4. Ei ole tuttuja merkkejä. Vartaloa hoidan rasvaamalla, olen ehkä sen suhteen vähän laiska kun naamaan löytyy vaikka mitä. :D

  VastaaPoista
 5. Eivät ole tuttuja tuotemerkkejä.
  Vartalonkuorinta-ja kosteutustuotteet ovat ahkerassa käytössä.
  hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
 6. Eivät ole ennestään tuttuja. Hoidan lähinnä kosteusvoiteilla.

  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Artistry on tuttu ja joskus saattanut jotain tuotetta kokeillakin.
  Hoidan vartalonihoa kuorimalla välilllä ja rasvaamalla joka suihkukerran jälkeen.
  (ennimaria@hotmail.f)

  VastaaPoista
 8. Ei ole tuttuja :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. mukana nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Minulle ei ole tuttuja nämä tuotteet. Kivan kuuloisia kyllä. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 11. On tuttuja merkkejä.Vartalon ihoa hoidan kuorinnalla ja rasvaamalla.Kesällä ehkä enemmän sitten hoidan,mutta talvella vaan rasvailen .

  VastaaPoista
 12. Eivät ole ennestään tuttuja, lähinnä kosteusvoiteilla mennään.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Nämä eivät ole vielä tuttuja tuotteita joten olisi kiva päästä tutustumaan.:) Kuorin ihoa monta kertaa vkossa ja kosteutan aina suihkun jälkeen. Nämä ovat minusta tärkeimmät stepit ihonhoidossa varsinkin näin talviaikaan. Hyvää joulun odotusta! yt.maarit.j.timonen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Siskoni oli aiemmin näiden jälleenmyyjänä ja rakastuin sarjan silmämeikinpoistoaineeseen. Itse lähinnä rasvaan kroppaa säännöllisesti ja kuorin ehkä parin viikon välein näin kylmillä keleillä. Ja tietenkin raavin päivittäin koska en ole vielä löytänyt täydellistä keinoa kutinaan...

  VastaaPoista
 15. Ei ole tuttuja. Kuorinta, hierontaa ja rasvaa.

  VastaaPoista
 16. En ole aiemmin kuullut tuotteista. :) Hoidan vartaloani kosteusvoiteilla.

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 17. ei ole tuttuja, rasvaamalla hoidan
  kaija
  kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 18. Nämä merkit eivät ole vielä tuttuja. Käytän säännöllisesti kosteuttavia tuotteita.
  sutujal@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Eipä ole ennestään tullut edes kuultua! :)

  henna94 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 20. En ole kuullutkaan näistä, mutta olisi kiva kokeilla. 🙂
  Ihoni on kuiva, joten rasvaa kuluu. Välillä hellävaraista kuorintaa. Kuivaharjaus on hyvä keino pitää ihon hilseily kurissa.

  naerppae at gmail piste com
  Säpoa saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 21. Moikka! Ei ole tuttuja ennestään :) Hoidan vartalon ihoa pesemällä ja rasvaamalla.
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista
 22. En ollut kuullut sarjoista lainkaan, ihme juttu. Kuorin ja kosteutan ihoa, harvoin mitään muuta.

  VastaaPoista
 23. Tuotteet eivät ole tuttuja, mutta mielelläni kokeilisin. Vartalovoiteita käytän laiskahkosti, vaikka ihoni on tosi kuiva.

  VastaaPoista
 24. Eivät ole ennestään tuttuja. Kosteusvoiteella tarvittaessa ja joskus käytän myös vartalolle tarkoitettuja kuorintoja.
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 25. Ei ole tuttuja ollenkaan. Hoidan ihoani kuorien joskus ja joka suihkukerran jälkeen kuorrutan jollain hyvän tuoksuisella rasvalla kroppani:) s_kerola@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Ei ole tuttu sarja. Vartalonihon kuorin lauantaisin saunan jälkeen suihkuvaahdon ja vartalonkuorinnan sekoituksella kuorintahanskat kädessä.
  Lellu66@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Artistry on tuttu. Kuorin ja lähinnä talvisin kosteutan.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 28. En ole aiemmin kuullut ko. merkeistä. Vartalon ihoa hoidan yrittämällä suihkutella maltillisen ajan, käyttämällä öljypitoisia suihkutuotteita ja vartalovoita tai -öljyä suihkun jälkeen. Riittävä veden juonti toivottavasti myös auttaa ihon kunnossa.
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 29. Ei ole tuttu merkki. Hoidan vartalon ihoa kuorimalla sitä satunnaisesti ja rasvaamalla päivittäin :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Eivät ole tuttuja, mielelläni kokeilisin! Hoidan ihoani rasvaamalla ja kuorimalla sitä säännöllisesti, lisäksi käytän erilaisia kasvonaamioita kasvoille. kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat