tiistai 1. joulukuuta 2020

Joulukalenterit 2020

Sothys-kalenteri saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Tämän vuoden joulukalentereiden esittely jäi näin pitkälle osittain senkin vuoksi, koska pohdin haluanko hankkia itselleni vielä jotain (yhtenä vahvana ehdokkaana oli esim. raaputuskalenteri). Noh lopputulos on etten ole sellaista saanut aikaiseksi, joten näillä mennään.


Yllä olevassa kuvassa neidin kalenterit eli hän saa availla peräti kolmesta kaleterista luukkuja! * Pipsan joulukalenteri (ovh 8,90€) on tilailtu jo alkuvuonna alesta, mutta näinköhän makselin suurin piirtein saman summan tällöinkin kalenterista. * Muumi satujoulukalenteri (ovh 9,90€) oli avattavana jo viime vuonna, mutta jäi sen jälkeen kaappiin, joten otetaan jälleen hyötykäyttöön. Luukut pysyvät vielä kohtuullisen hyvin kiinni. Lookfantasticin kalenteri kuuluu tähän joukkoon, koska tämä pohja on parin vuoden takaa eli olen tämän tänä vuonna hyötykäyttänyt ja täyttänyt luukut itse. En tosiaan neidille halunnut joka päivälle herkkuja, tähän pystyin itse täyttämään herkut herkkupäivien kohdalle. Mukana on mm. tarroja, hiuskoruja ja sitä rataa.


Itselleni sain tälle vuodellekin ihanan Sothysin kalenterin availtavaksi. Viime vuoden kalenterin yhteenveto löytyy täältä. Joulukalenterin ovh-hinta on 129€ ja arvoa luvataan 300€ verran. Lisäksi joulukuun ajan kalenterin sisältämät myyntikokoiset tuotteet ovat -10% tarjouksessa (voimassa hoitolassa, josta olet joulukalenterin ostanut). Jos olet mattimyöhänen kalenterin suhteen niin voit vielä kysäistä lähistön Sothys-kauneushoitolasta löytyisikö joulukalenteria myynnistä.

P.s. Teen tänne teille yhteenvetoa taas tuttuun tapaan siitä mitä kalenterin luukkujen takaa löytyy!


Millaisia joulukalentereita teiltä löytyy?

10 kommenttia:

  1. Mulla on TBS, LF ja Goodiebox. Kiva idea täyttää itse ja käyttää uudestaan muutenkin, ei aina tarvii ostaa uutta. Tuli ihan joulumieli tänään kun on joulukuun eka, lunta maassa, pakkasta ja jouluvalotkin jo asennettu kotona :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja ideoita! Tuotekalentereissa ei varmaan huomioida erityispäivämääriä kuten 6.12 ja 13.12?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika useinhan nämä ovat kansainvälisiä eli ei, en tosin tiedä onko esim. Lumene huomioinut jotenkin omassaan itsenäisyyspäivän?

      Poista
  3. Itselläni ei ole joulukalneteria ja poika halusi vain Kinder-kalenterin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko Kinder ollut hintansa arvoinen? Niitäkin taisi tosin useampaa olla markkinoilla?

      Poista
  4. Vastaukset
    1. DIY-kalenterit on ehkä parhainta, koska ne saa saajalle personoitua :)

      Poista
  5. Mulla on tänä vuonna ekaa kertaa Ritualsin joulukalenteri. En ole koskaan heidän tuotteitaan käyttänyt ja tämä joulukalenteri onkin ollut mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan heidän hittituotteitaan.

    Lisäksi minulla on Nivean joulukalenteri ja Muumi-lelukalenteri :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat