maanantai 14. joulukuuta 2020

Arkimeikki

*)saatu ilmaistuote

Mielessäni on ollut jo jonkin aikaa jakaa teille oma arkimeikkini tuotteineen ja vihdoinkin pääsin ajatuksista toteutukseen saakka. Kuvat räpsitty nopeasti wc:ssä kuten ehkä saattaa arvata :D


Kuten yllä olevasta kuvasta huomaatte niin minun yksinkertainen arkimeikkinikin koostuu varsin monesta tuotteesta. Kuvaan sain koottua tuotteita 11kpl ja jäin pohtimaan jäikö jotain vielä kuvasta puuttumaan..

Meikin aloitan lähes aina silmämeikistä eli *Avonin silmämeikinpohjustaja (edelleenkin kuuluu suosikkeihini tällä saralla!), IsaDoran Glossy Diamonds tuo ihanasti kimallusta silmille ja saman merkin * eyeliner on osoittautunut käytössä loistavaksi (eniten olen käyttänyt varmaankin tuota harmaata sävyä), saman merkin * mascarat eivät myöskään koskaan petä vaikkei tämä aivan suosikkieni joukkoon nousekaan (mutta toimii itsellänikin jopa ilman ripsientaivuttajaa!). Hieman lisäsävyä tuon vaihtelevasti alaluomelle meikkikynillä, kuvassa sattui olemaan ihanan * vaaleansininen kynä Goshilta. * Sothysin kulmamascara nousi ehdottomaksi suosikiksi heti ensikokeilulla!

Urban Decayn meikkivoide ei ole itselleni aivan täydellinen, mutta menettelee. En henno kuitenkaan antaa eteenpäin vaan yritän saada itse käytettyä loputkin vihdoinkin pois. Käytän hieman vaihtelevasti irtopuuteria ja * kivipuuteria meikin kiinnittämiseksi, kivipuuterin sudin kasvoille isolla meikkisiveltimellä. Hiustenvärin vaihduttua nappasin poskipunaksi tämän hurmaavaan Luminoson. Varjostuksia kevyesti sipaisen kasvoille essencen aurinkopuuterista ja tokikaan ilman highlighteria ei voi jäädä; nyt yritän saada ihan viimeiset jämät ihanasti MAC:sta käytettyä pois (joka on mukana pannuprojektissakin).

Ja tältä näyttää lopputulos:


Arkimeikkiin minulla menee varmaankin noin 10-15 minuuttia eli suuresta tuotemäärästä huolimatta ei ainakaan omasta mielestäni järjettömän kauaa.

Kuinka kauan sinulla menee meikkaamiseen aamuisin?

9 kommenttia:

 1. Onpa kaunis meikki! Ja upea tuo tukka :) Omaan arkimeikkiini menee ihan maksimissaan 15 minuuttia mutta yleensä aikaa on ehkä puolet tuosta :D

  VastaaPoista
 2. Mun arkimeikkiin kuuluu pelkkä puuteri ja ripsiväri :D
  En pysty maskin takia käyttämään enää esim. meikkivoidetta tai aurinkopuuteria :( TYLSÄÄ!

  VastaaPoista
 3. Jos jotakin laitan, niin viitisen minuuttia kun en laita kuin kulmakynää ja ripsiväriä. Muutoin ei mene mitään kun en meikkaa yleensä.

  VastaaPoista
 4. Kiva meikki :) Mulla menee arkimeikkiin ehkä 15 min.

  VastaaPoista
 5. Kaunis meikki! Mun arkimeikkiin kuuluu cc-voide, valokynä ja ripsiväri. Aikaa menee ehkä 5 minuuttia.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat