tiistai 8. joulukuuta 2020

BeautiikkiOn niin ihanaa kun unelmat käyvät toteen ja näin on käynyt myös tässä tapauksessa: Maria osti bloggaajakollegan pari vuotta sitten perustaman Beautiikki-verkkokaupan ja näin ollen tämä ihana verkkokauppa saa jatkoa. Beautiikin valikoimista löytyy mm. Aster&Bay, Ere Perez ja Luvially Organic. Lisäksi mielellään otetaan vastaan ideoita valikoiman suhteen eli jos jotain on mielessä, ole rohkeasti yhteydessä Beautiikin suuntaan!

Yli 50€ tilauksista ei veloiteta toimituskuluja (5,90€) ja kannattaa ehdottomasti huomioida sivun alareunassa oleva postituslistalle liittyminen. Saat nimittäin tuosta vaivasta peräti -25% alennuskoodin tilaustasi varten.

Marian blogista löytyy kauneusbloggaajien joulukalenterin 3.luukun takaa arvonta, jonka palkintona on 50€ lahjakortti Beautiikki-verkkokauppaan. Aikaa osallistumiseen on 10.12.2020 saakka eli vielä muutaman päivän ajan! Kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa ja vinkata myös kaverille!

Joko sinä olet käynyt kurkkaamassa Beautiikin valikoiman? Tuleeko mieleesi jotain mitä sieltä puuttuu sinun mielestäsi?

6 kommenttia:

 1. Tää oli kyllä ihan superjuttu! ❤

  VastaaPoista
 2. Kävin kurkkaamassa verkkokaupan tuosta sinun linkistä. Täytyy ehdottomasti palata sinne vielä uudestaan parempaan aikaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuoden puolella on tulossa pari uutta brändiä, kannattaa seurata tarkkaan ;)

   Poista
 3. Se on niin parasta kun unelmat toteutuu ja pääsee tekemään sellaista, jota rakastaa tehdä :)

  VastaaPoista
 4. Tää oli kyllä niin hieno uutinen 🥰

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat