sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Marraskuun kosmetiikkaostokset

*)mainoslinkki

Khyllä. Marraskuussa tuli taas pitkästä aikaa käytettyä rahaa kosmetiikkaan. Ehkäpä osa hieman turhakkeitakin, mutta hei. Itseään pitää piristää välillä eikö vain?


Päädyin tosiaan vaihtamaan väriä ja jokaisen kampaajan kauhuksi tein sen kotona, koska olen juurikin sellainen kaikki-mulle-ja-heti -tyyppiä eli kun saan idean niin se pitäisi saada toteutettua heti. Tämä idea oli kyllä jo jonkin aikaa päässäni pyörinyt. Kupariseksihan se hiustenväri muuttui kuten aiemmin teille kirjoittelinkin. Tähän liittyen nappasin Citymarketista kolme väripakettia, joista kaksi käytin ensimmäiselle värjäyskerralle ja kolmas odottelee sitä kun tyvikasvu alkaa kammotella. Värit olivat tarjouksessa ja yhteensä tekivät 30€.

Tähän värjäykseen liittyen piti toki miettiä ylläpitohoitoa eli * värinaamiota ja nappasinkin sellaisen * Lyko-verkkokaupasta ostoskoriini. Koska tuote ei ollut entuudestaan tuttu niin en uskaltautunut useampaa kappaletta alkuun ostamaan vaan tilausta piti täyttää jollain muulla, koska eihän nyt postikuluista voi maksella - varsinkin kun jo yli 30€ tilauksiin tulee toimitus kaupan päälle. Silmiini osui alelaarin puolelta paljon Make Up Storen meikkejä, joten nappasin sieltä itselleni: * Multi Dust Sugar Plum, * Eyedust Glimmer Gold, * Stardust Night Fever, * Marble Microshadow Charcoal Grey Charcoal Gray sekä suihkuvaahtoa * Douglas Cream Body Foam Beauty of Hawaii. Tilauksesta yksi tuote lähti lahjaksi, joten itselleni jääneet tuotteet jäivät tekemään yhteensä 26,40€.

Melkein unohdin joukosta: ostin Tokmannilta hyvinkin sokkona Maybelline Snapscara-mascarat (vesiliukoinen+ * vedenkestävä) 10€ yhteishintaan (ovh 12,95€/kpl). En siis lainkaan kurkannut mitä muut olivat mascarasta pitäneet, jännityksellä odotetaan korkkausta...

Yhteensä marraskuussa kosmetiikkaan kului siis 66,40€

Oletko sinä ehtinyt jo tehdä tuttavuutta Lyko-verkkokaupan kanssa?

7 kommenttia:

 1. Niin tuttua :D Postikuluja EI makseta ja hätähousuna värjätään tarvittaessa tukka vaikka itse :D

  VastaaPoista
 2. En ole ostanut mitään kosmetiikkaa moneen kuukauteen :D

  VastaaPoista
 3. Ostan kyllä yhtä jos toista verkosta, mutta nyt joulukuussa yritän sitä välttää, sillä taitaa tuo pakettikaaos monin paikoin olla melkoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lähiposti ei ehkä ihan niin pahalta näyttänyt kuin joskus, en tiedä ovatko tiloja suurentaneet :D

   Poista
 4. Kuparin väriset hiukset sopii sulle kyllä ihan mielettömän hyvin. <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat