sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Novexpert

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Sain itselleni testiin setin * Novexpertin tuotteita, joka on itselleni entuudestaan lähinnä nimenä tuttu. Jos brändi ei ole sinulle tuttu niin tässä muutama fakta: kyseessä on kosmeseuttinen (eli lääketieteen puolelta vaikutteita saanut) luonnonkosmetiikan brändi, joka on täysin luonnollinen, säilöntäaineeton ja vegaaninen. Sarjan on kehittänyt neljä ranskalaista tutkijaa. Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille.


Yllä näkyy tuotteet, jotka sain itselleni testiin. Näistä keskitymme tällä kertaa erityisesti kasvovoiteeseen, miselliveteen sekä kasvosuihkeeseen.

Micellar Water Hyaluronic Acid (ovh 19,90€/200ml) soveltuu kaikille ihotyypeille. Lupaa puhdistaa, kosteuttaa ja virkistää ihoa. Itsehän en tosiaan misellivedellä poista meikkiä vaan käytän sen aina meikinpuhdistuksen viimeistelyyn, toimii siinä loistavasti ja uskoisin poistavan kevyen meikin myös yksistään. 

Hyaluronic Acid Smoothing Mist (ovh 22,90€/100ml) lupaa virkistää, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Soveltuu kaikille ihotyypeille käytettäväksi aamuin-illoin. Kasvosuihkeet virkistävät ihanasti ihoa ja ne ovatkin olleet jo pidempään kiinteä osa ihonhoitorutiiniani. Kannattaa muistaa, että näillä voi virkistää ihoa myös pitkin päivää!


* The Repulp Cream (ovh 39,95€/40ml) on tarkoitettu erityisesti ohuelle, kimmoisuutta menettäneelle, stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Lupaa kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa. Soveltuu käyttöön myös silmänympäryksille sekä huulille, myös ennen ja jälkeen hyaluronipistosten. Käyttö iholle aamuin ja illoin.

Itse olen käyttänyt tätä aamuisin, mutta koostumuksensa puolesta olisi riittävä itsellenikin myös yökäyttöön. Toimii loistavasti meikin alla. Imeytyy ihoon hyvin. Kokeilin myös huulille ja silmänympäryksille; toimii myös tässä oikein mainiosti. Itselläni ei aiheuttanut turvotusta silmänympärysiholla, mutta toisaalta itselläni silmänympärykset eivät kovinkaan herkästi turpoa.


Tuotteissa on kevyt ja miellyttävä tuoksu. Odotukset sarjan suhteen olivat korkealla eikä turhaan, nämä nimittäin ovat vähintäänkin sitä mitä odotin. Ihan ehdottomasti vielä joskus pitää seerumeita hankkia testiin, erityisesti itseäni kiinnostaisi tuo * C-vitamiini-seerumi (ovh 49,90€/30ml).

Oletko sinä tehnyt tuttavuutta Novexpertin tuotteiden kanssa?

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat