torstai 17. joulukuuta 2020

Viime hetken lahjavinkkejä

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Oletko jättänyt joululahjojen hankkimisen viime hetkelle? Ei hätää. Vielä tänään esim. * Kickistä tehdyt tilaukset ehtivät sinulle jouluksi! Tässä muutama hyvä lahjavinkki:

* MON SUN Days of Rest Repairing Oils Gift Box (22,90€, arvo n. 26,80€) sisältää vartalonkuorinnan sekä vartalovoiteen.
* Continu The Recovery Kit (34,90€, arvo n. 39,80€) sisältää tehokaksikon hiuksilla ja hiuspohjalle. Kuorinta käytetään kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan ennen shampoopesua ja naamiolla saat tehohoidon hiuksille, tarvittaessa tämän jälkeen voit käyttää hiuksille vielä hoitoaineen.
* Budgie The Hydration Kit (19,90€, arvo n. 24,80€) sisältää yönaamion sekä hiuspannan, jolla voit estää hiuksia sotkeutumasta kasvojen pesun tai vaikkapa naamion levityksen aikana.
* Flaer Ready, Set Go! (29,90€, arvo n. 52,60€) on jokaisen meikkaajan unelma. Setissä on mukana kaksipäinen sivellin meikkivoiteen ja peitevoiteen levittämiseksi, pöyheä sivellin poskipunan&aurinkopuuterin&contour tuotteiden levittämiseen, luomivärisiveltimen sekä meikkisienen.


Kicksin sivuilta löytyy myös kätevä lahjakone, jolla voit etsiä parhaan lahjan sopimaan lahjansaajalle sekä omalle budjetillesi. Ja ethän muista olla lahjomatta itseäsi! ;)

Joko sinä olet hankkinut kaikki joululahjat?

10 kommenttia:

 1. Hyvä lahjaideoita! Onneksi olen itse jo kaikki lahjat jo hankkinut :) Ja olen myös TODELLAKIN lahjonut myös itseäni. Enää ei ole montaa yötä jouluaattoon ja pääsemme availemaan lahjoja...

  VastaaPoista
 2. Kivoja settejä, etenkin tuo Budgie kiinnostaisi :). Lahjat on onneksi jo hankittu hyvissä ajoin, mutta ehkä jotain pientä itselle? :D.

  VastaaPoista
 3. Ready, Set Go - hauska nimi ja sille olisi itselläkin tarvetta!
  Johanna

  VastaaPoista
 4. Hyviä vinkkejä. Meillä ei oikein hankita nyt mitään, kun matka peruuntui, yleensä ostetaan se mieluisin juttu reissulta.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat