maanantai 30. marraskuuta 2020

Silmänympärysihon quattro

saatu ilmaistuote

Herkkä silmänympärysiho on jälleen kovilla kun säät muuttuvat kylmemmiksi. Silmänympärysiho on myös se missä usein ensimmäisenä stressin ja väsymyksen merkit näkyvät - ja näitä on ainakin itselläni ollut viime aikoina ihan runsain mitoin ilmassa. Sainkin loistavan setin itselleni näitä poistamaan:


Naamiolaput (ovh 96,50€/10x 4ml) ovat biohajoavaa bioselluloosaa, johon on imeytetty kiinteyttävää hoitotiivistettä. Lupaa virkistää ja silottaa silmänympärysihoa välittömästi. Vaikuttavina aineina mm. kärsimyskukkauute, C-vitamiinijohdannainen ja kvinoan siemenuute. Ihanan virkistävä tehohoito!

Sävytetty silmänympärysvoide (ovh 41,90€/15ml) lupaa peittää ja hoitaa silmänympärysihon tummuutta. Vaikuttavina aineina mm. B3-vitamiini ja herneuute. Universaali sävy. Käytetään aamuisin silmänympärysvoiteen päälle ennen meikkivoiteen levitystä. Sävy vaikutti tummalta levitettäessäkin, mutta meikkivoiteen alle tasoittui hyvin eli sopii sävyltää myös vaaleampi ihoiselle. Tasoitti mukavasti tummuutta silmänympärysiholla.

Kolmivaikutteinen silmänympärysvoide (ovh 76,90€/15ml) lupaa poistaa iholta ryppyjä, juonteita, tummuutta ja turvotusta. Vaikuttavina aineina mm. punalevä, pomeranssi ja niittykasvi. Tämä oli itselläni käytössä ennen kaikkea iltaisin, mutta soveltuisi loistavasti myös käyttöön aamuisin. Helppo annostelu pumppupullosta.

Roll-on silmänympärysgeeli (ovh 60€/15ml) lupaa virkistää sekä poistaa turvotuksen ja väsymyksen merkkejä silmänympärysiholta. Vaikuttavina aineina mm. kofeiini, punalevä ja merikasvien ologisakkarit. Tämä tuli vakiokäyttööni aamuisin. Helppo ja nopea levittää, toimii hyvin meikin alla!


Sothys-tuotteita löytyy kauneushoitoloista ympäri Suomea.


Mitä sinun silmänympärysihosi kaipaisi tällä hetkellä eniten?

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään käyttää sy-iholla naamiolappuja tehohoitona :)

  VastaaPoista
 2. Mun silmänympärykset tarvis unta :D Ihanaa kun teet näitä postauksia!

  Hyvää & rauhallista itsenäisyyspäivää!💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uni ja ravitsemus ovat todella tärkeitä myös sen ihon kannalta <3

   Poista
 3. Olet ihan oikeassa, että nyt kun säät kylmenevät pitää silmänympärykset muista hoitaa erikoisen tarkkaan. Sothys tuotteet ovat itselleni tuttuja juurikin tuolta kauneushoitoloista ja ovat kyllä ihan superihania sekä ylellisiä tuotteita. Itselläni ei ole niitä kotikäytössä mutta voisin kyllä ottaa vaikka joululahjaksi - wink wink Joulupukki :D
  Hyvää itsenäisyyspäivää Mira!

  VastaaPoista
 4. Mä tarttisin kokonaan uudet silmät, sen jälkeen voitas miettiä ympäriltä :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat