tiistai 10. marraskuuta 2020

Triple Hyaluronic Acid

saatu ilmaistuote

Hyaluronihappo on varmaankin suurimmalle osalle tuttu ja itsekin aika herkästi hyaluronihappoa sisältäviin tuotteisiin tartun. Tänään jälleen yksi seerumi:


Paese Serum Triple Hyaluronic Acid (hinta n. 16€/30ml)
sisältää nimensä mukaisesti kolmenlaista hyaluronihappoa. Seerumi lupaa kosteuttaa sekä lisätä ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on hajusteeton. Annostelu pipetillä kasvovoiteen alle tai kasvovoiteeseen sekoitettuna.

Olen käyttänyt tätä aamuin-illoin. Antaa riittävästi kosteutta yöksi sekä soveltuu hyvin käytettäväksi myös meikin alla. Monille soveltuva tuote hajusteettomuutensakin ansiosta, vaikkakin itse ehkä sen pienen ripauksen tuoksua ihonhoitoonkin voisin ottaa. Paesen tuotteita löytyy mm. Stoorlan sekä Kosmetologikaupan valikoimista.

Minkälaisiin seerumeihin sinä herkimmin tartut?

8 kommenttia:

 1. Mulla on nyt käytössä Vichyn Mineral 89 ja se on loistava kasvojen kosteuttaja, mutta aloin miettiä onko se edes seerumi :D

  Elina/ MINI-blogi

  VastaaPoista
 2. Olen käyttänyt viimeksi seermia joskus 80-luvulla ja sain aivan kammottavan ihottuman, koko naama kuoriutui. Sain kamalia vesikellon tyyppisiä isoja paukamia, jotka puhkeilivat ja kutisivat niin pal perhanasti.

  VastaaPoista
 3. Hyi Melissa, kauheaa!
  Itselläni on vain hyviä kokemuksia seerumeista ja käytän niitä päivittäin. Ehkä kosmetiikka on aika paljon kehittynyt 80-luvusta, kun käytettiin pelkästään synteettisiä ainesosia :)

  VastaaPoista
 4. Hyaluronihappo on kyllä meikäläisen must! Täytyyki tutustuu tähän tarkemmin.

  Hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat