perjantai 20. marraskuuta 2020

Natural Lip Perfector

Julkaistu alun perin 18.10.2019
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Tänään esittelyssä tuote, joka vanhassa koostumuksessaan oli ehdottomasti oma suosikkini huulimeikkin saralla - kuinka tämä uusi sitten pärjää vertailussa vanhaan?


Clarins Natural Lip Perfector (ovh 22,90€/7ml) sai syksyn kunniaksi mukaan neljä uutta sävyä:
16 intense rosebud
17 intense maple
18 intense garnet
19 intense smoky rose


Itsehän suorastaan säikähdin kun kuulin uudistuksesta. Tarkemmin luettuna huomasin, että kyse olikin lähinnä pigmenttisyyden lisäämisestä huulikiiltoon. Koostumushan näissä on jo aiemminkin ollut hoitava, minkä vuoksi itse olenkin näihin jo silloin joskus vuosia sitten ihastunut.


Koska minulla sattui olemaan kaapissa vanhaa koostumusta oleva Natural Lip Perfector sävyssä 01 Rose Shimmer niin ajattelin vertailla vanhan ja uuden koostumusta:
(Tuo vanhempi on tosiaan minulla minikoossa, uudempi normaalikoossa.)


Vasemmalla vanhempi versio ja oikealla uudempi.


Pienoinen sävyero tuotteissa on, mutta käytössä en näiden kahden välillä huomannut minkäänlaista eroa eli ovat hoitavuudeltaan aivan sitä samaa huippu luokkaa kuin ennenkin!

Kaikkia sävyjä en tässä nyt lähde teille esittelemään vaan ajattelin tuon 01 sävyn lisäksi tuoda esille syksyn uutuusnelikon:


Sävymaailmaltaan tämä on nelikko on varsin maanläheinen, joukosta 18 intense garnet nousee selkäesti voimakkaimman värisenä esille. Tämä olisikin loistava esim. kohta alkavalla pikkujoulukaudella käytettäväksi ;)


Onko sinulla jotain ehdotonta suosikkia huulimeikkien tai hoitotuotteiden joukosta?

10 kommenttia:

 1. Mä rakastan Clarinsin tuotteista tuota levityspäätä, sillä on jotenkin ihana levittää tuote huulille :)

  VastaaPoista
 2. Nää on ihania, varsinkin töissä tosi helppo käyttää, kun joutuu puhumaan paljon. Voi sipaista ilman peiliäkin tarvittaessa. :)

  VastaaPoista
 3. Monta ihanbaa värisävyä! Tuo levityspää näyttää hyvältä joten näitä voisi hyvinkin testata. Tällä hetkellä koukussa Anastasian Liquid Lipstickiin :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mira =) Kauniita sävyjä, täytyy testata esimerkiksi pikkujoulukauden juhlissa!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat