maanantai 2. marraskuuta 2020

Lumoava venetsiatar

saatu ilmaistuote

Syksy tuo tullessaan ihania uutuuksia myös meikkirintamalle kun kesän jälkeen sävymaailma muuttuu ruskaisemmaksi. Sain itselleni testiin Sothysilta ihanan kokoelman syksyn uutuuksia. Syksyinen kokoelma kantaa nimeä Lumoava Venetsiatar.


Kokoelma sisältää tutun viimeistelypuuterin lämpimämmässä sävyssä (ovh n. 68€), luomiväriduon sisältäen kullanhohtoisen sekä mattaruskean sävyn (ovh n. 59,30€), vedenkestävän ruskean silmänrajauskynän (ovh n. 22€), mascaran kulmakarvoille kaikille sopivassa ruskeanharmaassa sävyssä (ovh n. 36€), tutun kosteuttavan huulipunan kahdessa uudessa sävyssä oranssinpunaisena ja murretun ruusupuun ruskeana (ovh n. 41,90€) sekä lämpimän ruusupuun ruskeassa sävyssä kynsilakan (ovh n. 19,60€).


Olettekin ehkä jo Instagramin puolelta bonganneet kun olen noita Storien puolella hypistellyt. Olivat myös käytössä tässä meikissä (huulilla sävynä tuo oranssinpunainen).


Viimeistelypuuteri on sävyltään hieman lämmin, mutta soveltuu hyvin käyttöön myös omalla viileänsävyisellä ihollani. Kivipuuteria itse mieluiten levitän kasvoille suuren siveltimen avulla, näin lopputulos ei ole liian "tunkkainen".


Luomiväreissä on tuttuun tapaan aivan loistavasti pigmenttiä. Tämä kaksikko on todella loistava niin arkeen kuin juhlaankin. Ruskeassa sävyssä on pigmenttiä hieman voimakkaammankin meikin tekemiseksi.

Silmämeikkikynästä ja kulmamascarasta en huomannut kuvaa ottaa erikseen. Silmämeikkikynä on Sothysille tyypilliseen tapaan erittäin helposti levittyvä ja kestävä, ehdottomasti minun suosikkieni joukossa silmämeikkikynistä! Kulmamascaraan rakastuin heti ensimmäisellä käyttökerralla. Sävy on ainakin itselleni aivan täydellinen ja kuinka helposti tällä saakaan kulmat huoliteltuun kuntoon!


Vasemmalla murretun ruusupuun ruskea ja oikealla oranssinpunainen. Huulipuna tuntuu todella miellyttävän kosteuttavalta huulilla, ei lainkaan raskaalta. Huulipunat tosiaan vaativat itselläni edelleenkin harjoittelua, varsinkin tummemmat sävyt.


Yllä olevassa kuvassa swatchaukset puhtaalla iholla: luomiväriduo, silmämeikkikynä sekä huulipunat (vasemmalla oranssinpunainen ja oikealla murretun ruusupuun ruskea). 

Jos kiinnostuit tuotteista niin näitä löytyy Sothys-kauneushoitoloista ympäri Suomen. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää ammattitaitoista kosmetologia kun valitsee itselleen niin ihonhoitoon kuin meikkiinkin tuotteita


Mitkä ovat sinun tämän syksyn sävysi?

8 kommenttia:

 1. Syksyn sävyihin kuuluu minulla ehdottomasti kuparin punainen, sinapin keltainen ja oranssi. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis paketti. VÄrit on hienostuneet :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia tuotteita. Tekisi mieli testailla. Näkeekö netistä nuo kauneushoitolat paikkakunnittain? :)

  VastaaPoista
 4. Kiva paketti! Mulla väripalettiin kuuluu ehdottomasti luumu, fukfia, tummansininen ja vaaleanpunainen. Ja nämä menee aika lailla vuoden ympäri :D

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Yellow Diamond

*)mainoslinkki * Kicksillä on omassa * joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän j...

Luetuimmat